lostyazilim
tr.link

Ağır Eleştirilerinizi Bekliyorum.

13 Mesajlar 1.661 Okunma
lstbozum
tr.link

KadirHames KadirHames Emekli Seo Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek öğretici
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 2080
  • Beğeniler 438 / 437
  • Ticaret 32, (%94)
merhaba hocam temanız güzel paylasımlarınızı kendinize göre özgünlestiriniz gördügüm eksikse site baslıgı kople büyük harflerden olusuyor onu kücültünüz saygılarımla keyifli calışmalar

işte buu
wmaraci
reklam

Sardox Sardox ϜϓſϞ Kullanıcı
  • Üyelik 22.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Telefon tamirciliği , webmaste
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 495
  • Beğeniler 323 / 106
  • Ticaret 16, (%88)
Temanız çok hoşuma gitti hocam ismi nedir ?

onaykeles onaykeles WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Mali Müşavir
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 985
  • Beğeniler 283 / 103
  • Ticaret 33, (%100)
GENÇLER SAKİN YA :)

takiplekazan adlı üyeden alıntı

#Son Hafta bölümünde yazıları kaldır sadece görsel olsun. Konu içerisine girince sağ sol yazı göz zevkini bozuyor. Bence Bumerang üyesidir daha küçük ve görünmeyen bir yere eklenmeli. Menü altındaki reklamı kaldır. Sitenin kalitesini bozuyor. Son olarak içerik kasan ve bu tarz temalarla yürümeye çalışan çok site var. Ekip kurmadan bu tarz siteleri tek başına yürütmek zor gibi görünüyor.

https://www.facebook.com/kargadergi/photos/pb.651088315025286.-2207520000.1461309900./700057983461652/?type=3&theater
Bu tarz şeylerle yürüyemezsin.

http://kargadergi.com/populer-oyun-angry-birds-mayista-sinemalarda-1293/
Video silinmiş. Bu videoları para kazanma amaçlı olmayan bir youtube kanalına ekleyip sitene öyle koymalısın.

Sosyal medyada aktif olman güzel bir şey. Elimden geldiğince ağır eleştirdim.

Çok teşekkür ederim. Önemli noktalara değindiniz dikkata alacağım.

UNKEF adlı üyeden alıntı

Neden sürekli # simgesi var?

Sayfa aşağıya doğru çok uzuyor.
Sayfalar geç açılıyor.
Görseller çok büyük.

Başarılar...

Tema yüzünden görsellerin büyük olması gerekiyor. Küçük olunca arka plan kötü duruyor. Fakat bir çözüm bulacağım teşekkür ederim.

hepyasemin adlı üyeden alıntı

ağır eleştirin dedin diye AĞIR eleştiriyorum. İnternet zaten bilgi çöplüğüne dönmüş, sitenin ne artısı var da insanlar büyük siteler varken seninkine girecek ?Ben ziyaretçi kafası ile ilgimi çeken bir şey bulamadım.

haklısınız içerik konusunda görüşlerinizi dikkata alacağım.

Ergin adlı üyeden alıntı

Temayı pek beğenmedim. İçeriği kapsayan container biraz daha geniş olsa, kenarlarda sınırlayıcı çizgiler olmasa daha güzel durabilir.

Üstte iki sıra menü görüntüsünü rahatsız edici buldum. Siyah menünün genelde en üst sınırı belirlemesine alıştığımızdandır heralde onun üzerinde gri menü olması ve açılır kapanır olması beni rahatsız etti.

Sayfayı ilk açtığımızda karşımıza çıkan konu resimlerinin karanlık olması da siteye ilgiyi azaltıyor. Karanlık yapmazsan üzerindeki başlıklar okunaklı olmayabilir anlıyorum ama öne çıkan yazıları başka şekilde yapılandırıp hem parlak resimler, hem okunaklı başlıklar elde edebilirsin.

Menünün altındaki reklam da uyumsuz duruyor. Reklamı sağa yaslayıp sol tarafa ufak bi kutucuk falan ekleyerek sayfa yapısıyla hizalı hale gelse daha iyi olabilir.

İçerik konusuna ben bir soru sorayım. Sitenizi neden takip edelim? Başka sitelerde bulamayacağımız ne var?

Görüşleriniz için teşekkür ederim.

BakalimBilelim adlı üyeden alıntı

Tüm siteler için kilit soru bu işte?

Niye bizim sitemize girmeli ziyaretçi? Eğer ki bu sorunun mantıklı bir cevabı var ise zaten her türlü ilerler site...

Özellikle teknoloji alanında o kadarrr çok site var ki hanginizi takip edeceğiz arkadaşlar :)

ilkanbalkan adlı üyeden alıntı

Karga Dergi çok beğendiğim bir web sitesi, eleştiri getirmek çok isterdim fakat maalesef pek bulamıyorum. Ben siteden çok kampanyalarınıza dikkat çekmek istiyorum, sürekli kitap hediye aktivitesindesiniz, ben de bizim dergiyi yaparken sizin sitenizi örnek gösterip "ya işte bunun biraz daha edebiyata yakın hali" diyerek anlattım insanlara ve sonunda yaptık :) ben sitenizi başarılı buluyorum ve haftada bir kez girip yarım saatimi geçiriyorum elinize sağlık

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Burada aldığım eleştirilerle çok daha kaliteli içerikler sunacağım sizlere.

HeroTürk adlı üyeden alıntı

bence alan adı alakasız

Ek Olarak: kargablog.com boşta

neyle alakasız anlamadım.

dogandeniz adlı üyeden alıntı

Tüh reklama tıkladım :-)

Aman yakma beni:)

agg1401 adlı üyeden alıntı

Madem eleştiri istedin, önce logodan başlayalım. Gözüme hiç bir şekilde hitap etmedi ve tema ne yazık ki beni kendine çekemedi, ayrıca # bu işaretten hemen kurtul ve sloganı değiştir, bir başka dergi kafası deme, başka şeyler dene.

İlk denemede giriş yap/kayıt ol çalışmadı ama ikinci denemede açıldı, bunu ya düzeltin yada silin. Devam edelim, sağdaki içerikleri sevmedim bir çözüm bul ha ayrıca videoları adamların youtube kanallarından ekle aksi halde başına bela olur.

Eleştiri yeterlidir.

Görüşleriniz için teşekkür ederim.

KadirHameş adlı üyeden alıntı

merhaba hocam temanız güzel paylasımlarınızı kendinize göre özgünlestiriniz gördügüm eksikse site baslıgı kople büyük harflerden olusuyor onu kücültünüz saygılarımla keyifli calışmalar

Yeni bir slogan ile birlikte değişkliği yapacağım

Sardox adlı üyeden alıntı

Temanız çok hoşuma gitti hocam ismi nedir ?

Newsmag'dir. Fakat ben kodlarla oynayarak değiştirdim

Ek Olarak: Konu Hala Günceldir

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al