Yorumunuz için Teşekkür ederim.
Çok teşekkürler :)
bilsez adlı üyeden alıntı
Responsive özelliginde bazı hatalar var, 1024'ten daha büyük ekranlarda ortada çok küçük kalıyor, 1024'te 15 pixel kadar taşma var.
Fare menüye denk geldiginde açılan kısım geç kapanıyor.
Bana göre üstteki resimler oraya serpiştirilmiş gibi, güzel görünmüyor.
Bu küçük hataların dışında gayet güzel.
Evet Üst resimleri ayarlamayadık bir türlü geri bildirim için teşekkürler.
tecnomedya adlı üyeden alıntı
logo şart hocam ayrıca blog yerinde 2'li haber olursa daha iyi olur biraz zengin durur onun dışında bir sorun göremedim zaten tema güzel ;)
O konuda sizinle aynı fikirdeyim fakat biraz girilen içerik sayısını artırırsak yaparım diyorum.
Teşekkkürler :)
Karga bulamadık hocam:)
Evet güzel bir film geliyor
güzel bir karga bulamadık
logo arıyorum hocam hala :)
Teşekküler fakat şuanki tasarım daha iyi diye düşünüyorum
49 Dolar bana fazla hocam :)
Ek Olarak:
baranos adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Sitede emek olduğu çok aşikar, tema Newsmag teması belki özgün tema yaptırmayı düşünebilirsiniz veya
şu şekilde olanını kullanabilirsiniz ki bence daha şık olur ama içerik yine tek tek olsun onu düzenlersiniz.
Onun dışında fontu büyütmüşsünüz ki bence orjinal haline getirmelisiniz Newsmag orjinal fontu zaten güzel bir fonttur bunun dışında arkadaşlarımızın dediği gibi logo var onu da profilinizdeki kargayı ekleyip güzel birşey oluşturabilirsiniz.
Alan adınız çok hoş, içerik kalitesi güzel Türkiye'de kaliteli bir kitleye hitap ediyor bende takipçisi olacağım, tebrik ederim daha sık içerik eklemeniz dileğiyle iyi geceler.
Böyle güzel ve bilinçli bir yorum yapmanız çok hoşuma gitti. Eksiklerimizi düzelteceğiz. Fakat tek kişi çalışıyor şuan ekip kurmayı planlıyorum. hayırılısı ile.