-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sayın arkadaşlar dijital reklam ajansı açmayı düşünüyorum. web sitesi,sosyal medya hizmeti, google reklamları,grafik tasarım vs üzerine hizmet veren bir ajan düşünüyorum. iyi derecede piyasamız var elimizde çok şükür hep bir iş oluyor, dahada arttırma taktikleriniz nelerdir ve ajan için ne kadar bütçe ayrılmalıdır?
teşekkürler.
arcaglar.com
Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Eğer ki profilinizdeki yaşınız doğruysa acele etmeyin. En azından askerliğinizi yapın gelin 1 sene sonrasında düşünün. Şuan çok erken.
İş yapabiliyor olabilirsiniz ama iş resmiyete döküldüğünde herşey değişiyor. Vergiler, ödemeler, giderler, birçok işlem var.
Bütçe kısmına gelince 3-5 bin TL ye de açarsınız, 10-20 bin TL ye de. Ama dediğim gibi sadece ofis tut 2 masa at değil olay. Çok fazla sorumluluk ve yük var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Aynı şeyi bende istiyorum hocam. Ama öncelikle sektörde 4-5 yıl çalışıp hem kendimi geliştirme hemde çevre edinme niyetim var. Çok büyük paralar dönüyor gerçekten bu yaz yaptığım stajda epey astronomik rakamlar gördüm diyebilirim. Ama sürekli iş getirebilmek çok önemli çevrenizin çok fazla olması tanınır olmanız gerçekten önemli.
1 kişi bu mesajı beğendi.