lostyazilim
tr.link

Aklımdaki Proje

23 Mesajlar 3.651 Okunma
acebozum
tr.link

kulturelbellek kulturelbellek Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1387
  • Beğeniler 357 / 363
  • Ticaret 0, (%0)
Siteni aç açık kalsın. İçerik ne zaman eklersen ekle. Haftada bir içerik eklesen yine olur.
YusufKISA

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Vjolenza Vjolenza Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** P**
  • Mesajlar 708
  • Beğeniler 77 / 101
  • Ticaret 16, (%100)

kulturelbellek adlı üyeden alıntı

Siteni aç açık kalsın. İçerik ne zaman eklersen ekle. Haftada bir içerik eklesen yine olur.

Anladım hocam teşekkürler bu projeye başlamakta biraz tereddüt yaşıyordum ama artık gönül rahatlığıyla başlayabilirim.

YusufKISA YusufKISA yusufkisa.com Kullanıcı
  • Üyelik 06.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek YMM Hizmetleri
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 872
  • Beğeniler 81 / 104
  • Ticaret 16, (%100)

kulturelbellek adlı üyeden alıntı

Aynen katılıyorum. Site açık dursun ki kaynak toplama işlemi bittiğinde açarsanız site daha yeni olacağından belirli bir süre beklemeniz gerekecektir. Siteyi açın günde 1 adet makale yayınlansın. Tam sezonunda sayıyı arttırıp tam verim elde edebilirsiniz.
Vjolenza

kişi bu mesajı beğendi.

NET NET WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek WebMaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Konular elinizde sadece yazı olarak varsa bence direk sitenize atmayın.Her konunun bir kısmını resimlerle veya videolarla zenginleştirin.Hatta resimlere ve videolara özellikle sitenizin ismini yani adresini kesinlikle yazın.Hem dikkat çeker siteye girenin aklında kalır.Hemde konu çalınma olayı çok olan bir sektörde konunuz çalınsa bile içiniz rahat olur hatta bedavadan reklam yapmış olursunuz.Başarılar Kolay Gelsin.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 26.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** P**
  • Mesajlar 708
  • Beğeniler 77 / 101
  • Ticaret 16, (%100)

NET adlı üyeden alıntı

Konular elinizde sadece yazı olarak varsa bende direk sitenize atmayın.Her konunun bir kısmını resimlerle veya videolarla zenginleştirin.Hatta resimlere ve videolara özellikle sitenizin ismini yani adresini kesinlikle yazın.Hem dikkat çeker siteye girenin aklında kalır.Hemde konu çalınma olayı çok olan bir sektörde konunuz çalınsa bile içiniz rahat olur hatta bedavadan reklam yapmış olursunuz.Başarılar Kolay Gelsin.

Yazı olarak değiller hocam scan olarak varlar elimde şuan

• Üyelik 09.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek WebMaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Vjolenza adlı üyeden alıntı

Yazı olarak değiller hocam scan olarak varlar elimde şuan

Tamam işte daha iyi :) Sitenizin adresini üzerlerine düzgün bir şekilde vurmadan bence kesinlikle paylaşmayın :)

• Üyelik 26.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** P**
  • Mesajlar 708
  • Beğeniler 77 / 101
  • Ticaret 16, (%100)

NET adlı üyeden alıntı

Tamam işte daha iyi :) Sitenizin adresini üzerlerine düzgün bir şekilde vurmadan bence kesinlikle paylaşmayın :)

Hocam öyle mi yapsam yoksa kendim elimle yazarak mı yayınlasam kararsızım açıkcası malum google için yazılar daha önemli

• Üyelik 09.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek WebMaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Hocam öyle mi yapsam yoksa kendim elimle yazarak mı yayınlasam kararsızım açıkcası malum google için yazılar daha önemli

Tabiki yazılar önemli fakat bence konunun tamamını yazı olarak yazmak yerine her konuya giriş olarak ufak bir makale yazsanız daha sonra elinizdeki içerikleri eklerseniz daha iyi olacağı kanatindeyim.Yani gözlemlediğim kadarıyla söylüyorum.Ders konusunda özgün olan ve iyi yerlere gelen sitelerin içerikleri hep başka siteler tarafından paylaşılıyor.O yüzden emeklerinizin boşa gitmemesi açısından içeriklere kendi reklamınızı vurmanız gerektiğini düşünüyorum.
Vjolenza

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 26.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** P**
  • Mesajlar 708
  • Beğeniler 77 / 101
  • Ticaret 16, (%100)

NET adlı üyeden alıntı

Tabiki yazılar önemli fakat bence konunun tamamını yazı olarak yazmak yerine her konuya giriş olarak ufak bir makale yazsanız daha sonra elinizdeki içerikleri eklerseniz daha iyi olacağı kanatindeyim.Yani gözlemlediğim kadarıyla söylüyorum.Ders konusunda özgün olan ve iyi yerlere gelen sitelerin içerikleri hep başka siteler tarafından paylaşılıyor.O yüzden emeklerinizin boşa gitmemesi açısından içeriklere kendi reklamınızı vurmanız gerektiğini düşünüyorum.

Hocam zaten şayet o şekilde yayınlar isem kesinlikle kendi reklamım bulunacak :)

• Üyelik 09.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek WebMaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Hocam zaten şayet o şekilde yayınlar isem kesinlikle kendi reklamım bulunacak :)

Peki projenizde başarılar dilerim.Kolay gelsin :)
Vjolenza

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al