noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
adsoyad.com olabilir. içinde borsa geçen bir alanadı da olabilir.
aktifborsacı yı ben beğenmedim.
adsoyad kullanmanız takipçilerinizin size ulaşması açısından daha kolay olacaktır. adınızla markalaşırsınız. yorumlarınızı beğenen birisi adınızı çok rahatlıkla hatırlayabilir. ben bir kaç yorumcuyu hatırlıyorum mesela. hatta bir yorumcuyu da bu işten anlamayan boş beleş biri diye hatırlıyorum ismini hala. neyse işte yorumlarınızı beğenen biri google da adınızı yazar ve sitenizi daha rahat bulur.
içinde borsa kelimesi geçen domain seo açısından bir adım önde olur. kısa ve akılda kalıcı bir domain bulmanız gerekecek.
her iki türlü de yapabilirsiniz. önemli olan içeriğiniz takip edilecek mi? edilirse her iki domain de iş görecektir.
com mu com tr mi? com tabiki.
son olarak tekrardan aktifborsacı çok ergen bir domain. almayın.
ek: tüyo var mı? kısa ve orta vadede yükselecek bir kağıt?
1 kişi bu mesajı beğendi.
Dijiseo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Copywriter
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
Borsa.cc bugün düşüyor hocam.Kaçırmayın derim @senisende
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
noop adlı üyeden alıntı
adsoyad.com olabilir. içinde borsa geçen bir alanadı da olabilir.
aktifborsacı yı ben beğenmedim.
adsoyad kullanmanız takipçilerinizin size ulaşması açısından daha kolay olacaktır. adınızla markalaşırsınız. yorumlarınızı beğenen birisi adınızı çok rahatlıkla hatırlayabilir. ben bir kaç yorumcuyu hatırlıyorum mesela. hatta bir yorumcuyu da bu işten anlamayan boş beleş biri diye hatırlıyorum ismini hala. neyse işte yorumlarınızı beğenen biri google da adınızı yazar ve sitenizi daha rahat bulur.
içinde borsa kelimesi geçen domain seo açısından bir adım önde olur. kısa ve akılda kalıcı bir domain bulmanız gerekecek.
her iki türlü de yapabilirsiniz. önemli olan içeriğiniz takip edilecek mi? edilirse her iki domain de iş görecektir.
com mu com tr mi? com tabiki.
son olarak tekrardan aktifborsacı çok ergen bir domain. almayın.
ek: tüyo var mı? kısa ve orta vadede yükselecek bir kağıt?Kayserilinin taziye mesajı sonrasında; Yazdıgı "Sahibinden Satılık Araç" mesajı gibi olmuş :)
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
reklam geliri hedeflenmiyorsa hosttur domaindir uğraşmanıza gerek yok. twitterda paylaşın yorumunuzu. daha fazla kişiye ulaşırsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İleride borsacılık kariyerinize fayda sağlaması için böyle bir site açmak istiyorsanız kesinlikle adınızsoyadınız.com.tr alın derim.