main
codertr.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Merhaba, Aliexpress den 2 3 dolara bayan saatleri bulmayı düşündüm. Bunları getirdip (ücretsiz sevkiyat) gittigidiyor, sanalpazar, sahibinden ve şehir içi üstüne 5 10 TL daha ekleyip satmayı düşündüm. Daha önce yapan varmı önerisi olan. Dikkat etmem gereken şeyler neler görüşlerinizi bekliyorum.
eskisehirwebtasarim.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
metaratör,inci 2.nesil yazar
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
çok yapan var ama dikkatli olmaz lazım bellir fiyat üstünden ülkeye giriş olursa bütün malların vergisi sana yğklerler bildiğim kdarı ile yıllık 200 dolardı emin edğilim ama araştır...birde her siparişi kendi adına alma ailene arkadaşın adına gelsin aynı kişi olması risk unutma gümrükte bunlar kaydediliyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Cool Chain Group
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Satarim diyorsan getirebilirsin. Gümrük vergisini degeri 1 seferde 70 dolari asar ise aldigin mallarin o zaman ödersin. parca parca getiriyor herkes. Yani farkli günlerden 70 dolari asmayacak sekilde alisveris yaparsan gümrük vergisi ödemiyorsun. pazarlamada sorun yasayacagini düsünüyorum lakin cok rakip var. 10.000 mal satmis adamla sen bir degilsin müsteri cok satani sececektir. 2. dezavantajin firma olarak satmadigin takdirme müsteriin az olacakdir cunku geri göndermek gibi secenekelri olmayacak , ama ben firma kurup bu isi yapacagim dersen o zamanda devlete vergi gitti gidiyor gibi online platformlarada komisyon ödemek zorunda kalacaksin ve müsteri haklari olacak isterse gerekcesiz mallari sana geri gönderip paralarini talep edebilecekler vs vs. ... Bunlarida düsünerek ise giris derim. Yani al getir üstüne koy satla bitmiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Bizdeki mantık şu piyasada 100 liralık bir ürünü 95 e sat ticarete yeni başlasan bile birçok kişi senden alır.5 tl için yüzlerce referansa değişirler.
5 lira ucuz olacak diye 90 tl yi riske atarlar.Hal böyle olunca iş yapamazsın diye bir kaide yok.
Saat işine girmeni önermem haddinden fazla satıcı var.
İlginç az bulunan birçok ürün var bu ürünlerden getirip satış yapabilirsin.
Hong kong merkezli sağlam elektronik ürün satıcıları var ayda bir tane alıp satsam ayda 100 saatin bırakacağı karı bırakır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
technical expert
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Daha önceden telefon kılıfı alıp satmışlığım var. Yüksek miktarlarda ve uzun süreli satış yapmak ise amacınız en az şahıs şirketi kurmalısınız. Diğer bir sıkıntı ise gelen bir faturanın olmaması. Ben bu yüzden bırakmıştım.
Saat de almıştım yolda daha gelemeden dağılmışlardı. Ücreti geri almıştım.
Daha kaliteli ve daha farklı ürünleri satmanızı önerebilirim. Özellikle kargoda kırılmayacak ürünler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webtasarım&Yazılım geliştirme&
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Toplamı 75 euronun üstünde olmaması lazım olursa direk gümrükte takılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Ben yaptım oldu, Tr de hiç olmayan bir ürünü 1,5 dolara aldım 30 TL dem sattım gg üzerinden. kargo bana aitti gg komisyonu ile 20 TL ye satmış oldum o zaman 4 TL ye alıp 20 TL ye satmış oldum. Ayrıca o ürün hala satılmıyor. :)
www.gamerozzi.com eSpor ve Oyun Haberleri - www.fikkr.com Girişimcilik Ekosistemi Sitesi.