-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Altından yeni yeni anlayan bir kişiyim araştırıyorum uzun süredir ve bu işten para kazanmayı düşünüyorum bir miktar param var o parayı faize koyup haram yiyeceğime altın alıp satıp hem daha fazla kar ederim hemde helal olmuş olur diye düşündüm. Düşüncem şu şekilde şuan altının pahalı zamanı şimdiden bahsetmiyorum biraz daha düştüğünde mesela gramı 130 ₺ olunca. 130.000 ₺ param var diyelim gramını 130 dan alıp 1 ₺ çıkınca satsam 1.000 karım olur. grafikleri izlediğimde bunu ayda en az 3 kez yapabileceğim kanaatine vardım. 3.000 ₺ karım olur zararım olma ihtimali ise yok eğer ben 130 dan alıp 128 e düşerse yada 120 ye kadar düşse yine satmam illaki çıkacak o zaman satarım. Aklınıza takılan diğer şey ise diyeceksiniz sen bu altını alıp satarken komisyon vermeyecek misin ? Garanti altın fiyatlarına bakarsanız altın alış satış arasında fark yok eğer yanlış bilmiyorsam bu şekilde mantıklı mı sizce anlayan arkadaşlar düşüncelerini paylaşırsa sevinirim.
Ozdemiir
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam elinizde en az 10 bin tl varsa altından para kazanırsınız ata altını alın tarihi yokturdur ve değeri yükselir yada gram altın ince hesap yapamam diyorsanız ata altını alın
Örneğin ata altını yüklü ve devamlı aynı kuyumcu ile çalışırsanız ufak tefek indirim yaparlar şuan piyasada 990 tl satılıyormuş yanı 980 alsanız bir kaç güne 10 20 lira yükselse ayda 500 tl kazanırsınız
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilgisayar Muhendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** H**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba @theharunuysal,
Buradan fikir almadan bol bol okumani/takip etmeni/finans siteleri oneririm. Arkadas onermis,10 20 tl yukselse demis ayda 500 tl kazanirmissiniz. Piyasada ata altinin alisi ile satisi arasinda neredeyse 50 tl fark var. Bu fark altin yukseldiginde acilir, altin dustugunde kapanir. Altin dusuk fiyatta oldugu zaman "abey bizdede altin yok eekikieki" diyerektn satis da yapmazlar...
Guncelleme:
Piyasadaki kuyumculardan altin almak yerine, bankalar ile konus, mevduatlarimi degerlendirecegim de benim icin ozel sunacaginiz imkanlar neler diye bilgi al. Uygun bankayi bulduktan sonra yine konusuruz buralardan.
1 kişi bu mesajı beğendi.
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Eskiden ben de alır, ileri bir tarihte satardım. Karlı iş tabi. Enparayı kullanırdım alış satışda ... Diğer yerlere göre daha iyidir Enpara
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtube
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bunu trader sistemleriyle yaparsın. benim finansda yüklü param vardı deneyecektim vaz geçtim. qbnfinansın kendi trader sistemi var subeden açtırıyorsun. sonra at paranı gece gündüz işlem yap. altın karlıdır kazanması kolay bana göre çünki nerdeyse hep artıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Her zaman PARA PARAYI ÇEKER !
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!