lostyazilim
tr.link

Altın Alıp Satmak

10 Mesajlar 1.233 Okunma
lstbozum
tr.link

theharunuysal theharunuysal WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek .
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 1879
  • Beğeniler 596 / 202
  • Ticaret 19, (%95)
Altından yeni yeni anlayan bir kişiyim araştırıyorum uzun süredir ve bu işten para kazanmayı düşünüyorum bir miktar param var o parayı faize koyup haram yiyeceğime altın alıp satıp hem daha fazla kar ederim hemde helal olmuş olur diye düşündüm. Düşüncem şu şekilde şuan altının pahalı zamanı şimdiden bahsetmiyorum biraz daha düştüğünde mesela gramı 130 ₺ olunca. 130.000 ₺ param var diyelim gramını 130 dan alıp 1 ₺ çıkınca satsam 1.000 karım olur. grafikleri izlediğimde bunu ayda en az 3 kez yapabileceğim kanaatine vardım. 3.000 ₺ karım olur zararım olma ihtimali ise yok eğer ben 130 dan alıp 128 e düşerse yada 120 ye kadar düşse yine satmam illaki çıkacak o zaman satarım. Aklınıza takılan diğer şey ise diyeceksiniz sen bu altını alıp satarken komisyon vermeyecek misin ? Garanti altın fiyatlarına bakarsanız altın alış satış arasında fark yok eğer yanlış bilmiyorsam bu şekilde mantıklı mı sizce anlayan arkadaşlar düşüncelerini paylaşırsa sevinirim.

wmaraci
reklam

Ozdemiir Ozdemiir Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** Ş**
  • Mesajlar 703
  • Beğeniler 4 / 120
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam elinizde en az 10 bin tl varsa altından para kazanırsınız ata altını alın tarihi yokturdur ve değeri yükselir yada gram altın ince hesap yapamam diyorsanız ata altını alın

Örneğin ata altını yüklü ve devamlı aynı kuyumcu ile çalışırsanız ufak tefek indirim yaparlar şuan piyasada 990 tl satılıyormuş yanı 980 alsanız bir kaç güne 10 20 lira yükselse ayda 500 tl kazanırsınız

• Üyelik 21.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek .
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 1879
  • Beğeniler 596 / 202
  • Ticaret 19, (%95)
Özdemir , garanti bankasından düşünüyorum evet o miktardan fazla var. Forex piyasasında tehlikeli asla girmem zaten o işlere 1 gram altınını 100 grammış gibi yapıyorsun sanırım en mantıklısı internet üzerinden online olarak yaparım. Gram altın taraftarıyım en mantıklı o geliyor.

ozgurgezen ozgurgezen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Bilgisayar Muhendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** H**
  • Mesajlar 702
  • Beğeniler 224 / 225
  • Ticaret 16, (%100)
Merhaba @theharunuysal,
Buradan fikir almadan bol bol okumani/takip etmeni/finans siteleri oneririm. Arkadas onermis,10 20 tl yukselse demis ayda 500 tl kazanirmissiniz. Piyasada ata altinin alisi ile satisi arasinda neredeyse 50 tl fark var. Bu fark altin yukseldiginde acilir, altin dustugunde kapanir. Altin dusuk fiyatta oldugu zaman "abey bizdede altin yok eekikieki" diyerektn satis da yapmazlar...

Guncelleme:
Piyasadaki kuyumculardan altin almak yerine, bankalar ile konus, mevduatlarimi degerlendirecegim de benim icin ozel sunacaginiz imkanlar neler diye bilgi al. Uygun bankayi bulduktan sonra yine konusuruz buralardan.
SerkanERGUN

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

haber58 haber58 Doğruluk dost kapısı Kullanıcı
  • Üyelik 10.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Bitlis
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 1771
  • Beğeniler 424 / 491
  • Ticaret 47, (%100)
Eskiden ben de alır, ileri bir tarihte satardım. Karlı iş tabi. Enparayı kullanırdım alış satışda ... Diğer yerlere göre daha iyidir Enpara

NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN

• Üyelik 21.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek .
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 1879
  • Beğeniler 596 / 202
  • Ticaret 19, (%95)
ozgurgezen , Aynen tamda oraya bastınız mantıklısı alış ile satış arasındaki oranın olmaması ..

Gram altında garantide komisyon yok Alış : 146.4720 satış : 146.4720 1 ₺ çıkması demek elindeki gram kadar TL kar yapmak demektir. Şuan alınmaz çünkü yüksek seviyede ama 130 dan falan alırsam daha düşse bile çıkınca bozarım.

• Üyelik 21.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek .
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 1879
  • Beğeniler 596 / 202
  • Ticaret 19, (%95)
haber58 , 8 ₺ fark yazıyor gündüz de fark oluyor fark olmaması lazım.
http://i.hizliresim.com/77ljjW.png

Sirius Sirius WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Youtube
  • Konum ABD
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 1332
  • Beğeniler 0 / 468
  • Ticaret 17, (%100)
Bunu trader sistemleriyle yaparsın. benim finansda yüklü param vardı deneyecektim vaz geçtim. qbnfinansın kendi trader sistemi var subeden açtırıyorsun. sonra at paranı gece gündüz işlem yap. altın karlıdır kazanması kolay bana göre çünki nerdeyse hep artıyor

Euphrates Euphrates Bir tutam HUZUR ! Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Error / %&
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 2978
  • Beğeniler 0 / 628
  • Ticaret 119, (%100)
Her zaman PARA PARAYI ÇEKER !

* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!

• Üyelik 21.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek .
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 1879
  • Beğeniler 596 / 202
  • Ticaret 19, (%95)
underworld , trader sistemini tam anlamıyla anlamadım gram altın alıp satacağım.

Euphrates , Kesinlikle :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al