-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bugüne kadar hiç anahtar kelime çalışması yapmadım. Hitlerimin yüzde 90 ı organik yazılarıma geliyor. Yazılarımda genelde ilk 3 sayfadayım. Anahtar Kelimede yükselmek adına hangi yollara başvuruyorsunuz. Benim düşündüğüm yollar bunlar:
1.Tanıtım yazılarında bu kelimeye link almak.
2. Anahtar kelime olarak bir kategorimi belirledim. Web site yazılıp backlink alınacak yerlere direk kategori linkimi vermek. Site bağlantılarında en çok bağlantı verilenlerde çıkarsa sıralamaya etkisi olur mu ?
3. Yeni yazılarda bu anahtar kelimeyi geçirmek ve keywords olarak eklemek.
Sizce bunlardan hangileri doğru hangileri yanlış? Ek olarak önerebileceğiniz yollar var mıdır?
Çoğu teknoloji sitesinde kategorilerin linklerinin anahtar kelime aramalarında çıktığını görüyorum. Sizce ana sayfa yerine kategori linklerine backlink çalışması yapsak bu şekilde sonuç alır mıyız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Buna sosyal imleme ve sosyal backlinkleri de ekleyin hocam. Bu konuda size yardımcı olabilirim
ONE
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web hizmetleri - SEO
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
11, (%82)
Her şeyi link sanan seoculardan uzak durun. Site içi seo konusunda kendiniz geliştirin öncelikle site içi seo. Dilerseniz yardımcı olabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Ilgisiz yazilarda sirf sitenin anahtar kelimesi diye o kelimeyi evirerek cevirerek defalarca yazmak, seo aciklamasinda o kelimeleri gecirmek spama girer