-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar ben android uygulamaları paylaşmak için bir site açmak istiyorum. Yani ücretli apk'ları paylaşmak için sizce çok sıkıntı yaşar mıyım? Ve önerileriniz nedir acaba?
Saffet
Web Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Telif hakkına girer, şikayet olursa yaşarsınız doğal olarak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Hocam o sektör feci kalabalık uğraşamadığımdan atıl bıraktığım sitem var ciddi uğraşma hatta ekip gerekiyor. Tabi bunu illegal değil legal paylaşımlar için yazıyorum ücretsiz indirilenler için.
cihan1
gerivites.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Türk yapımı oyunları paylaşmadığınız sürece pek sıkıntı yaşamazsınız. Kendi kurduğum APK sitemi 1 yıl boyunca yönettim 1 yılın sonunda ise satarak sektörden çıktım. Gerçekten uğraş gerektiriyor, APK'leri bulmak, editlemek ve upload etmek gerçekten zor. Ayrıca sağlam bir makale gerekiyor sıralamada yükselmek için. Eğer emek verebilirim diyorsanız girebilirsiniz bu işe. Ancak Adsense filan alınamadığından dolayı gelir sağlamak zor. Link kısaltma siteleri v.b kullanabilirsiniz. Ben bc.vc kullanıyordum. Birde kendim reklam banner satışı yaparak gelir sağlıyordum. Adsense alamayınca diğer reklam firmalarından kazanmak neredeyse imkansız. Hepsinin sayımları rezalet çünkü .