cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar
Ben ufak tefek testler için android telefonumda localhost ile apache web server kullanıyorum. Böylece mobil haldeyken bilgisaya ihtiyaç duymadan php kodlarını deniye biliyorum. Şimdi aklıma birşey geldi tabi buraya konu açmadan önce biraz araştırma ve denemeler yaptım fakat ücretsiz olarak aradığım uygulamayı tam olarak bulamadım.
Şimdi amaç android telefonu bir nevi vds gibi kullanmak. Bu tip programlar var fakat çoğu local çalışıyor.
Şimdi mesela benim 8 çekirdek 4gb ram telefonum var hattımda 4G 100Gb kota mevcut. 50 mbps download / 20 mbps de upload hızım mevcut.
Şimdi bu local de çalışan apache server uygulamalarının public çalışacak şekilde olanı yapılsa yada varsa bulunsa güzel bir vds sunucu ortaya çıkmış olmazmı sizcede.
Not: Bu sadece bir beyin firtınası, GÜVENLİK konularını hariç tutuyoruz amaç sadece olurmu olmaz mı diye zihin yormak 😂😂😂
Gerekli görlürse konu Geyik bölmüne taşınabilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Elinde patlamasını istemiyorsan telefonunun başka bir yol bul.
sercey
Çözümeks Web Tekn.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Programcısı
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Arkadaşın dediği gibi, sürekli olarak işlemci kullanımlarında soğutma gerekecektir.
4G'nin ping süreleri fiber hatlarla kıyas edilmez ayrıca. Tabi ana hatta yedek bağlantı olarak kısa süreliğine kullanılabilir.
Ancak 5G geldiğinde değerlendirilebilir bu düşünce.
Bu arada ARM işlemcili bilgisayarlarla (bir nevi cep telefonu donanımları gibi) bu işi gayet hesaplı şekilde yapan firmalar var. Scaleway diye aratırsan ulaşabilirsin.