-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaslar connected2.me yani anonim mesajlasma tarzinda bir chat uygulamasi yapiyoruz. Hibrit yapida ionic kodlama dili
Sizce bu uygulama kullanicilar tarafindan kullanilir mi indirme olur mu ?
Neler eklenebilir uygulamaya
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
mxaksoy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Olmaz hocam en mantıklısı para kazanılacaksa sohbet uygulaması omegle tv gibi vs.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İçeriğine neler katacağına bağlı ... Yani uygulamanın kullanıcılara çekici gelmesi gerekli. Sonuçta bunu sende düşünmüşsündür zaten. Ha tabi bir de uygulamanın ismi de önemli bir faktör bence.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bu uygulama sadece kendine ait bir sitede mi kullanıma sunulacak yoksa internet sitelerine falan da yerleştirilebilinecek şekilde olacak mı mesela ? Yani kullanım alanlarını falan belirlediniz mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
sifreler adlı üyeden alıntı
İçeriğine neler katacağına bağlı ... Yani uygulamanın kullanıcılara çekici gelmesi gerekli. Sonuçta bunu sende düşünmüşsündür zaten.
Hocam evrt dusundum ama ilk once uygulamanin stabil calismasi benim icin daha onemli suan icin. Yani hocam tabiki bazi aeyler sunacagiz ama guncellemeler ile mi olsun yoksa direk farkli borseyler de mi cikaralim meydana
Goruntulu sohbet mi diyosunuz hocam mantikli olabilir aslinda ama karsilikli sorunlar olusmaz mi af edersiniz adult yapiya bürünür uygulama
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İçeriğine neler katacağına bağlı ... Yani uygulamanın kullanıcılara çekici gelmesi gerekli. Sonuçta bunu sende düşünmüşsündür zaten. Ha tabi bir de uygulamanın ismi de önemli bir faktör bence.
Bu uygulama sadece kendine ait bir sitede mi kullanıma sunulacak yoksa internet sitelerine falan da yerleştirilebilinecek şekilde olacak mı mesela ? Yani kullanım alanlarını falan belirlediniz mi ?
Android platformda ve ios platformda cikacak mobil cihazlar icin
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Görüntülü sohbette uygunsuz bazı şeyler olabilir evet. Fakat şöyle düşünmek gerekiyor. Sonuçta sizin amacınız bir sohbet uygulaması yapıp sunmak. Bunu iyi yönde kullanan da kendisi sorumludur. Kötü yönde kullanan da kendisi sorumludur. Ha tabi yine de bunu görüntülü yada görüntüsüz yapmak senin bileceğin iş. Açıkcası benim fikrim görüntülü olmaması benim için bir eksiklik olmaz. Tamam ios ve android platformlarda da çıkacak olması gayet güzel. Ben şunu sormuştum. Hani yapmayı düşündüğünüz bu sohbet programı internet sitelerinede entegre edilebilecek mi ? Mesela müşteri destek için internet sitelerine entegre edilen sohbet pencereleri var ya. Aynı onun gibi kullanıcıların sitede aralarında sohbet edebilecekleri bir sohbet penceresi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
]
Görüntülü sohbette uygunsuz bazı şeyler olabilir evet. Fakat şöyle düşünmek gerekiyor. Sonuçta sizin amacınız bir sohbet uygulaması yapıp sunmak. Bunu iyi yönde kullanan da kendisi sorumludur. Kötü yönde kullanan da kendisi sorumludur. Tamam ios ve android platformlarda da çıkacak olması gayet güzel. Ben şunu sormuştum. Hani yapmayı düşündüğünüz bu sohbet programı internet sitelerinede entegre edilebilecek mi ? Mesela müşteri destek için internet sitelerine entegre edilen sohbet pencereleri var ya. Aynı onun gibi kullanıcıların sitede aralarında sohbet edebilecekleri bir sohbet penceresi.
Yok hocam normal yani mesajlasma uygulamasi whatsapp gibi dusunebiliriz diyellimki a kisine birseyler soyleyeceksiniz ama kimliginiz gizli olmasini istiyosunuz o tarz yani uygulama uzerinden iletisime gecebilirsiniz ve
evet hocam ama malesef ilk etapta bu tarz bir program olmayabilir yani goruntulu sohbeti ikinci bir uygulama ile gerceklestirebiliriz bu uygulamayi maddiyat icin yapiyoruz zaten sosyal ag projemiz var onu gerceklestirecegiz kaynak olusturmak icin once bu tarz bir uygulama cikartalim dedik.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Haklisiniz hocam tutar ama onun icin suan alt yapimiz yok malesef ama ileride dusunuyoruz bu tarz bir yapi daha