Bir kaç hesap yapan post dikkatimi çekti de; Elektrik : Farazi konuşuyorum 70 80 100 tl gibi rakamlar söylenmiş, size dağıtım bedeli yansımıyor mu? Yoksa siz sadece faturadaki kullanım ücretinimi hesaplıyorsunuz anlayamadım.
Adana da elektrik faturalarından millet birbirini fişekleyip duruyor eylem yapmak için.
Bir kaç hesap yapan post dikkatimi çekti de;
Elektrik : Farazi konuşuyorum 70 80 100 tl gibi rakamlar söylenmiş, size dağıtım bedeli yansımıyor mu? Yoksa siz sadece faturadaki kullanım ücretinimi hesaplıyorsunuz anlayamadım.
Adana da elektrik faturalarından millet birbirini fişekleyip duruyor eylem yapmak için.
Biz 130 lira ödedik bu ay . Sürekli gelenimiz gidenimiz oldu ve düğün yaptık . Yani normalde 80 90 geliyor . Ayrıca evde yaz olduğu için çok kişi bulundu
Şahsen bizim buzdolabı televizyon fix, haftada 2-3 defa çamaşır makinesi önceki ay 70 gelmişti ama bu ay onun acısını 125 ile çıkardılar. Ve 3 kişiyiz sadece annem kalıyor gün içinde, size çok iyi rakam gelmiş. Amacı dışına çıkmak istemiyorum ama şunu bi kontrol edermisiniz hocam
Bana Göre Devletin Kesintileri Çok.
Geçen Ay 700 Tl Kesinti Yansımış.400 Küsür Sigorta Primi.Geriye Kalan 200 Küsür Tutar Falan Vergisi Filon Vergisi Paranın Vergisi .
Birde Bes Saçmalığı Eklendi..
65 Yaşında Emeklilik Hayali Diye Bir Şey Artık Yok Olarak Görüyorum.Kim Öle Kim Kala
Madem 65 Yaşında Emekli Olacaz Bari Asgari Üçret Artsın Yada Devlet Kesintileri İşcilere Yansısın.
Olan Yine Garibana.
İşin Aslı Özetle Şu Şarkıyla Açıklanabilir