-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazar - Eğitmen
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Merhaba Arkadaşlar,
Ayakkabı topcansı olarak aranızda olan veya tanıdığı olan kişiler benimle iletişime geçebilirmi?
Ellerinde varsa Adidas Replika ayakkabı alacağım ''Toptan olarak'' aklımda birkaç model var o modeli toptancıya sorarım
Bana Mail adresleri modellerini tanıkttıkları Web Sitesi ya da Telefon Numaraları bilgilerini yazarak iletişime geçmenizi rica ediyorum
AYAKKABI ÜRETİM YERİ OLANLARDA YAZABİLİR
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Seo Optimizasyon,Web Tasarım,
-
-
Ad Soyad
Ö** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Marka ayakkabıların replikasını satan birçok ayakkabıcı şuan ceza evinde,ve faiş tazminat bedelleri ödüyorlar.Birçok toptancı biliyorum fabrikalarına gece baskını yapılıp nike adidas tarzı firmaların avukatları gözetiminde cezaevine atılan.
Bana nette satan parekendeciler var diyebirsin,ancak sonun bundan başkası olmayacak.1000 düşün 1 yap.
Ek olarak : Bu iş toptan anlamda merdiven altı yapılıyor,web sayfalarından bulamazssın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
sofgames adlı üyeden alıntı
Aynen hocam onları biliyorum adidos tayger falan o şekilde kurtuluyolar ama bu seferde alıcılar pek güvenmiyo mesela adidos yerine tam adidas yazınca alıcı daha çok güveniyo ama bu kadar cezası var diyr kar yaparım diye o riski almam bu replika telefonlar hakkınfa bilginiz varmı yasak olması lazım ama tv reklamlarına kadar gördüm ben nasıl yasak anlamadım facede reklam veriyorlar replika ıphone vs diye ve onlarca parekende satış yapan web site var ki replika ayakkabı satan bile var isim değiştirmeden
Merhabalar, kendimi bildim bileli istanbulda oturuyorum ve istanbulun kalabalık bir semtinin merkezinde ikamet ediyorum. Burada bir çarşı var ve sabah akşam replika ayakkabı ve çakma ayakkabı satıyorlar. Onitsuga tiger yerine tayger markası vs satıyorlar ve herkeste alıyor. Merkez dediğim yer 800 900 bin nüfuslu. Bu şekilde hani cezası varsada kimse dokunmuyor. Telefon olayına gelince okuduğum bölümle alakalı bir cevap vereyim. Amerikada tüm yayınlar, kablo ağ üzerinden yapılır ve devlet kontrolündedir. İstedikleri an istedikleri yayını durdurabilirler. Öyle çanak anten göremezsiniz. Ama ülkemizde ve birçok ülkede birçok uydudan yayın yapılıyor. Kendi uydunuzda olan bir kanalın sinyalini engellersiniz ancak başka bir uyduya sizin ülkenizin kurallarına uymuyor diye yasak koyamazsınız. O uydudan gösterilmeye devam eder. Telefon satışlarıda aynen böyle, başka sinyaller üzerinden yapılıyor ve TC yasalarıyla mükellef değiller. Ülkemizde durum bu şekilde.
bayiol [.net] satılıktır - pm atın