2k. İnternet dilinde 2000 olarak geçiyor hocam. Mesela tekil hiti ifade ederken 100.000 demek zor olduğu için 100k deriz. Yani " k " kelimesi üç sıfır olarak düşünebilirsiniz :)
Açıkcası bunu böyle düşünerek yazmadım tabi. Marka Niteliğinde olabilir diye aklıma geldi :) genelde yabancı domain sahipleri çok kullanır. mesela bakarsanız game2k alınmıştır. Games2k alınmıştır :)
Godady domainleri 1 dolar yapınca dayanamadım uzun uzun düşündüm türkiyede en çok aranan kelimeleri keyword olarak kullanıp sonuna 2k ekledim :) 11tlye geldi yani zararı yok belki ileride tutar :D
Açıkcası bunu böyle düşünerek yazmadım tabi. Marka Niteliğinde olabilir diye aklıma geldi :) genelde yabancı domain sahipleri çok kullanır. mesela bakarsanız game2k alınmıştır. Games2k alınmıştır :)
Godady domainleri 1 dolar yapınca dayanamadım uzun uzun düşündüm türkiyede en çok aranan kelimeleri keyword olarak kullanıp sonuna 2k ekledim :) 11tlye geldi yani zararı yok belki ileride tutar :D
paranızı bu kadar gereksiz domainlere harcamayın
devamlı yazıyorum araştırma yapmadan domain almayın
http://2k.com kaloforniya merkezi oyun sistemleri ile ilgili bir firma diğer games2k game2k da bu firmanın bayileri
Ek olarak: 3 te 3000 olarak geçiyor, 4 te 4000 haber2k'ya 30 tl vermek isteyen birisi haber3k,haber4k veya haber5k'yi neden almasın? sonuçta 3,4,5 2'den büyük rakamlar :)