lostyazilim
tr.link

Az önce aldığım domainler haber-gazete-oyun

31 Mesajlar 3.730 Okunma
lstbozum
tr.link

cwt cwt Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ...
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1469
  • Beğeniler 384 / 373
  • Ticaret 20, (%100)

onlysound adlı üyeden alıntı

2k. İnternet dilinde 2000 olarak geçiyor hocam. Mesela tekil hiti ifade ederken 100.000 demek zor olduğu için 100k deriz. Yani " k " kelimesi üç sıfır olarak düşünebilirsiniz :)

Açıkcası bunu böyle düşünerek yazmadım tabi. Marka Niteliğinde olabilir diye aklıma geldi :) genelde yabancı domain sahipleri çok kullanır. mesela bakarsanız game2k alınmıştır. Games2k alınmıştır :)

Godady domainleri 1 dolar yapınca dayanamadım uzun uzun düşündüm türkiyede en çok aranan kelimeleri keyword olarak kullanıp sonuna 2k ekledim :) 11tlye geldi yani zararı yok belki ileride tutar :D

paranızı bu kadar gereksiz domainlere harcamayın
devamlı yazıyorum araştırma yapmadan domain almayın
http://2k.com kaloforniya merkezi oyun sistemleri ile ilgili bir firma diğer games2k game2k da bu firmanın bayileri

Ek olarak: 3 te 3000 olarak geçiyor, 4 te 4000 haber2k'ya 30 tl vermek isteyen birisi haber3k,haber4k veya haber5k'yi neden almasın? sonuçta 3,4,5 2'den büyük rakamlar :)
samed18

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

onlysound onlysound Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yazılım Müh.
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 340
  • Beğeniler 40 / 25
  • Ticaret 2, (%50)

cwt adlı üyeden alıntı

paranızı bu kadar gereksiz domainlere harcamayın
devamlı yazıyorum araştırma yapmadan domain almayın
http://2k.com kaloforniya merkezi oyun sistemleri ile ilgili bir firma diğer games2k game2k da bu firmanın bayileri

Ek olarak: 3 te 3000 olarak geçiyor, 4 te 4000 haber2k'ya 30 tl vermek isteyen birisi haber3k,haber4k veya haber5k'yi neden almasın? sonuçta 3,4,5 2'den büyük rakamlar :)

11tl harcadım gereksiz olup olmaması önemli değil. Ayrıca mantığınıza göre gidelim facebook1 , google 1 alalım. Nede olsa sadece fb veya googleden büyük. Nede olsa 1 var :) ayrıca neden 3-4-5k almazlar söyliyim. Ağızdan çıkışı kolay olmadığı için :) neyse zaten satma fikrim olmadığı için.

Ayrıca araştırmadan domain almayın diyorsunuz ama domain alırken ilk dikkat edilmesi gereken şey aranma hacmidir. Bunuda unutmayın.

cwt cwt Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ...
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1469
  • Beğeniler 384 / 373
  • Ticaret 20, (%100)

11tl harcadım gereksiz olup olmaması önemli değil. Ayrıca mantığınıza göre gidelim facebook1 , google 1 alalım. Nede olsa sadece fb veya googleden büyük. Nede olsa 1 var :) ayrıca neden 3-4-5k almazlar söyliyim. Ağızdan çıkışı kolay olmadığı için :) neyse zaten satma fikrim olmadığı için.

Ayrıca araştırmadan domain almayın diyorsunuz ama domain alırken ilk dikkat edilmesi gereken şey aranma hacmidir. Bunuda unutmayın.

aldığınız 2k domaini örnek verdim. bir insan 10 tl fazla vermek yerine, haber2k'yi almak yerine haber3k,haber4k,haber5k gibi bir domain alır. klavyede o kadar fark etmiyor ha adres çubuğuna haber2k yazmışsın ha haber7k yazmışsın ikisi de 7 karakter en azından haber7'nin arama hacmi daha yüksek :)

• Üyelik 26.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yazılım Müh.
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 340
  • Beğeniler 40 / 25
  • Ticaret 2, (%50)

cwt adlı üyeden alıntı

aldığınız 2k domaini örnek verdim. bir insan 10 tl fazla vermek yerine, haber2k'yi almak yerine haber3k,haber4k,haber5k gibi bir domain alır. klavyede o kadar fark etmiyor ha adres çubuğuna haber2k yazmışsın ha haber7k yazmışsın ikisi de 7 karakter en azından haber7'nin arama hacmi daha yüksek :)

Bir webmaster olarak haber sitelerinin isimlerinin ve içeriğinin özgün olması gerektiğini bilmeniz gerek. Ben şimdi haber7k yapsam ileridr büyüme ihtimalim kalmaz.hiç bir proje yapamam anlayacağınız.

wmaraci
wmaraci

ssyazilim ssyazilim I'm retired from the NET! Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Industry Engineering
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 734
  • Beğeniler 106 / 213
  • Ticaret 8, (%100)
Domain sektörü asla bitmez. alfabemizi kombinasyona vursanız trilyonlarca katrilyonlarca sözcük türüyor. Misal 1 ay önce aldığım yazarsizsiniz.com u anında sattım. Yeterki doğru düşünmeyi bilin projelik her türlü domain bulursunuz :). Düşünmek içinde kitap okumayı tavsiye ederim bol nasip :) [ Nutukdan başlayın ]

sutura sutura WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek yazılımcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 143
  • Beğeniler 9 / 16
  • Ticaret 0, (%0)
http://domainfikirleri.com/ara.aspx?q=oyun

buradan oyun kelimesiyle aratsaydın daha güzel domainler bulabilirdin diye düşünüyorum

örnek oyunbebe.com gibi

• Üyelik 26.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yazılım Müh.
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 340
  • Beğeniler 40 / 25
  • Ticaret 2, (%50)

ssyazilim adlı üyeden alıntı

Domain sektörü asla bitmez. alfabemizi kombinasyona vursanız trilyonlarca katrilyonlarca sözcük türüyor. Misal 1 ay önce aldığım yazarsizsiniz.com u anında sattım. Yeterki doğru düşünmeyi bilin projelik her türlü domain bulursunuz :). Düşünmek içinde kitap okumayı tavsiye ederim bol nasip :) [ Nutukdan başlayın ]

teşekkürler tavsiyesiniz için ki çok kitap okuyan bir insanımdır.

sutura adlı üyeden alıntı

http://domainfikirleri.com/ara.aspx?q=oyun

buradan oyun kelimesiyle aratsaydın daha güzel domainler bulabilirdin diye düşünüyorum

örnek oyunbebe.com gibi

hocam açıkcası bana göre en güzel fikir insanın aklına gelen fikirdir. Yani başkalarının düşündekilerini hayata geçirmek bana göre ters geliyor. Ayrıca site güzelmiş :D

enoua enoua www.enderaric.com Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 227
  • Beğeniler 45 / 35
  • Ticaret 0, (%0)
Objektif olmak gerekirse ben pek para edeceğini düşünmüyorum. Ha olur da sen bir şekilde kullanıcı çektin oraya işte o zaman iyi paralar kazanabilirsin.
Piyasa haber sitesi kaynıyor artık. Herkes bir script indirip haber sitesi kurabiliyor. Artık yerel haber siteleri prim yapmaya başlıyor.

www.enderaric.com
Bilgisayar Mühendisi

• Üyelik 26.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yazılım Müh.
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 340
  • Beğeniler 40 / 25
  • Ticaret 2, (%50)

enoua adlı üyeden alıntı

Objektif olmak gerekirse ben pek para edeceğini düşünmüyorum. Ha olur da sen bir şekilde kullanıcı çektin oraya işte o zaman iyi paralar kazanabilirsin.
Piyasa haber sitesi kaynıyor artık. Herkes bir script indirip haber sitesi kurabiliyor. Artık yerel haber siteleri prim yapmaya başlıyor.

para etmez hocam zaten :D 2.5tl ye aldığım domainden ne bekliyoruz ki zaten :D godaddy kodları yayınlamış dayanamadım kaptım hemen :D oyun sitelerini kendim kullanacağım zaten :) haber2k.com ve gazete2k.com ilede değişik şeyler düşünüyorum açıkcası.

ademk ademk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Kamu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 2 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

Hocam sene olmuş 2015 nerdeyse dünyada keşfedilmeyen veya icat edilmeyen pek bir şey kalmadı.

Bunu görünce yazmadan geçemedim.:)

"Everything that can be invented has been invented."
Charles H. Duell, Commissioner, US Patent Office, 1899

"İcat edilebilecek her şey icat edildi."
Yıl 1899, ABD Patent Ofisi, Şef Charles H. Duell

İcatlar insanoğlunun hayal etmeyi bırakmasıyla son bulur. Alınmayın ama icat edilmeyen bir şey kalmadı diyen birinin geleceğini pek parlak göremiyorum. :)

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al