Unyeli
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Jandarma Komando
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bilgi beceri isteyebilir ama uzun vadede ciddi uğraş ve takip istemeyecek rakam olarak 20 30 bin liraya kadar şimdilik yatırım önerilerinize açığım.
Programlama, tasarım ve güvenlik konusunda kendi çapımda bilgim var oturup sıfırdan bişe üretemem belki ama hemen hepimiz gibi hazır her sistemi kullanabilirim herhalde. Ciddi mesai tüketen bir iş ile meşgülüm kazancım ile bir şeyler denemeyi düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Aslında düşünceleriniz nelerdir onları söyleseydiniz o şekilde yorumlayabilirdik. Neler istiyorsunuz yatırım olarak düşünceleriniz var mıdır ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
Unyeli
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Jandarma Komando
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kurulum ve ilk meşaketlerin tamamını tek halledebilirim hemen her alanda kendime güveniyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Aslında internet üzerinden bir radyo satın alıp buranın yönetiminde olabilirsiniz. Bir radyocu olarak ilk aklıma gelen bu oldu :) Radyo satın alıp, reklamlar alabilirsiniz radyonuza. Kâr getireceğini düşünüyorum fakat yinede sizler bilirsiniz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Şöyle olur. Radyonun dinleyicisi çok olur böylesi bir radyoyu satın alabilirsiniz. Daha sonra sadece ufak çapta bir reklam verebilirsiniz googleye radyonuza reklam alınacağına dair. İşte reklam verecek olanlara radyo online dinleyici sayısını gösterebilirsiniz. 20 30 Bin TL bile gitmez en fazla 10 bin gideceğini düşünüyorum. Reklamlar dan da aylık en az 200 alsanız 10 reklamda 2 bin TL sizde. Bizce kazançlı :)