-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Matematik Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Alacağoım domain (ç)alınmasın diye domain ismi vermeden konuyu anlatacagım
Benim domainim: x (anahtar kelime aynı zamanda büyük arama hacmi var)
Googlede başta çıkmak istediğim kelimeler: a , b ve c olsun.
Ve bu a,b,c de x ile aynı anlam taşıyor ve aynı zamanda büyük arama hacmine sahip.
Backlink alırken hepsini kullanarak mı almam gerek? Benim amacım bu backlink lerde anasayfamın ilk sırada çıkması.
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Birçok kelimede en üstte çıkamazsın. Birde üstlere çıkmak sadece backlink ile olacak iş değil. Ayrıca backlink sayısı değil kalitesi önemli. Doğal olmalı, kelimeyle alakalı bir siteden alınmalı, sitenin kalitesi de önemli.
Sadece bir kelimeye çalışılmalı. O kelimeden alırsan daha iyi olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1 yıl seo yaparsan her kelimede çıkarsın ismin önemi yok bence.
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam sen şimdi kendince açıkgözlülük yaptığını sanıyorsun. Paket almıyorum, sitelere yönelmiyorum, program kullanmıyorum diyorsun. Ama kendi anlattığın gibi alacağın backlinklerin hepsi yapay ve sahte, sadece backlink almak için özel hazırlanmış makalelerden geliyor, yani amacın da iyi değil, ziyaretciye yönelik hareketler değil. Ayrıyeten misafir bloglardan alacağın backlinklerin kaliteli olacağına da kendini inandırmışsın ki o sitelerden dışarıya binlerce link çıkarken Google'nin bunu anlamayarak siteni yükselteceğini sanarak da hayaller aleminin kapılarını 60 derece aralıyorsun. Tüm bunlardan sonra ben hile yapmıyorum, tertemiz ve doğal yükseliyorum diyorsan, hafiften diklenme çalışmalarını kabul eder, özür dilerim. Ama değil, yaz ama uyumadan yaz.