lostyazilim
tr.link

Backlink Hakkında

8 Mesajlar 613 Okunma
lstbozum
tr.link

StreetStiLLs StreetStiLLs WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Matematik Öğretmeni
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 756
  • Beğeniler 6 / 57
  • Ticaret 3, (%100)
Alacağoım domain (ç)alınmasın diye domain ismi vermeden konuyu anlatacagım

Benim domainim: x (anahtar kelime aynı zamanda büyük arama hacmi var)
Googlede başta çıkmak istediğim kelimeler: a , b ve c olsun.
Ve bu a,b,c de x ile aynı anlam taşıyor ve aynı zamanda büyük arama hacmine sahip.

Backlink alırken hepsini kullanarak mı almam gerek? Benim amacım bu backlink lerde anasayfamın ilk sırada çıkması.

wmaraci
reklam

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)
Birçok kelimede en üstte çıkamazsın. Birde üstlere çıkmak sadece backlink ile olacak iş değil. Ayrıca backlink sayısı değil kalitesi önemli. Doğal olmalı, kelimeyle alakalı bir siteden alınmalı, sitenin kalitesi de önemli.
Sadece bir kelimeye çalışılmalı. O kelimeden alırsan daha iyi olur.

• Üyelik 15.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 756
  • Beğeniler 6 / 57
  • Ticaret 3, (%100)

PHPacemisi adlı üyeden alıntı

Birçok kelimede en üstte çıkamazsın. Birde üstlere çıkmak sadece backlink ile olacak iş değil. Ayrıca backlink sayısı değil kalitesi önemli. Doğal olmalı, kelimeyle alakalı bir siteden alınmalı, sitenin kalitesi de önemli.
Sadece bir kelimeye çalışılmalı. O kelimeden alırsan daha iyi olur.

Zaten bir anda çıkmayı düşünmüyorum. Düşündüğüm sektör için insanlar backlinkle seo yla uğraşmamışlar. 1 yılda çoğu kelimede üst sıralara çıkacağımı düşünüyorum o yüzden. Arama hacimleride beni tatmin edecek düzeyde

backlinkal backlinkal WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 94
  • Beğeniler 3 / 21
  • Ticaret 0, (%0)
1 yıl seo yaparsan her kelimede çıkarsın ismin önemi yok bence.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 15.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 756
  • Beğeniler 6 / 57
  • Ticaret 3, (%100)

backlinkal adlı üyeden alıntı

1 yıl seo yaparsan her kelimede çıkarsın ismin önemi yok bence.

Bir site vardı hangi kelimede ne kadarlık emekle çıkılacağını ölçüyordu. Biliyor musunuz? Adresi lazım

• Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)

StreetStiLLs adlı üyeden alıntı

Zaten bir anda çıkmayı düşünmüyorum. Düşündüğüm sektör için insanlar backlinkle seo yla uğraşmamışlar. 1 yılda çoğu kelimede üst sıralara çıkacağımı düşünüyorum o yüzden. Arama hacimleride beni tatmin edecek düzeyde

Hedef 1 yılsa hiç backlink falan karıştırma o zaman hocam. Temiz bir şekilde çıkarsın o zaman.

• Üyelik 15.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 756
  • Beğeniler 6 / 57
  • Ticaret 3, (%100)

PHPacemisi adlı üyeden alıntı

Hedef 1 yılsa hiç backlink falan karıştırma o zaman hocam. Temiz bir şekilde çıkarsın o zaman.

Hocam bu dediğiniz konusundada birşeyler bildiğim için dediğinizi dolaylı yoldan anladım. Lütfen söylerken nedenini nasıl olduğunu ne şekilde yapıldığını yazarsanız yanlış yönlendirmiş olmazsınız.

Çünkü backlink alarak yükselmek kirli bir şekilde yükselmek değildir. Ben sadece backlinkler için şuanlık 10 makale hazırladım. Ve daha hazırlamaya devam edeceğim. Misafir blogculuk sistemiyle iyi bloglara yazı göndererek ücretsiz backlink kazanmış olacağım.
Yani backlink almak için backlink sitelerine yönelmeyeceğim.
Çünkü düzenli bir yükseliş için düzenli alınan ve backlink sitelerinden alınmayan backlinklerin çok büyük faydası var.

Ve bunları yapararak yavaş yavaş yükseldiğim zaman sağlam adımlarla yürümüş oluyorum. NEresi kirli onu anlayamadım

• Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)
Hocam sen şimdi kendince açıkgözlülük yaptığını sanıyorsun. Paket almıyorum, sitelere yönelmiyorum, program kullanmıyorum diyorsun. Ama kendi anlattığın gibi alacağın backlinklerin hepsi yapay ve sahte, sadece backlink almak için özel hazırlanmış makalelerden geliyor, yani amacın da iyi değil, ziyaretciye yönelik hareketler değil. Ayrıyeten misafir bloglardan alacağın backlinklerin kaliteli olacağına da kendini inandırmışsın ki o sitelerden dışarıya binlerce link çıkarken Google'nin bunu anlamayarak siteni yükselteceğini sanarak da hayaller aleminin kapılarını 60 derece aralıyorsun. Tüm bunlardan sonra ben hile yapmıyorum, tertemiz ve doğal yükseliyorum diyorsan, hafiften diklenme çalışmalarını kabul eder, özür dilerim. Ama değil, yaz ama uyumadan yaz.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al