Hiçkimse kendi yazılım fikirlerini herkese açıklamaz. Bende ilk olayım dedim ve aklımda ne var ne yok yazıyorum.
1-) İnstagram Takipçi hilesi programı yapmak;
Bunu iyice düşündüm ve farklı farklı sitelerden instagram hesaplarından girdirip,
bot sayesinde aynı anda birçok sitenin takipçilerini kullanarak binlerce takipçi kazanabilecek. Ayriyeten kendi takipçi scriptinizi kurarak ta bu işi halledebilirsiniz.
2-)Ücretsiz alan veren sitelerden sınırsız üyelik alabilen bir program açarak ve bu program sayesinde upload edebilmeyi yapmak. Bunu yaptıktan sonra link tl veya diğer link kısaltma sitelerinden linki vererek gelir kapısı oluşturmak. Sınırsız alan verip bir zahmet reklama tıklasınlar değilmi :)
3-) Sevdiğin kişiye sevgini gösteren program geliştirmek. Telefona veya bilgisayara bildirim programı yükleyerek sevdiklerinize belirli saatlerde bildirim göstertmek.
Örnek vereyim: Mesela bir adam sevgilisine bir jest yapmak istiyor, bu jest şöyle olacak. Programı yaptıran adam sevgilisinin telefonuna programı yükleyecek ve sabah olunca bildirim ekranında günaydın sevdiceğim yazacak. Buda bir projeden sayılır umarım :)
Daha birsürü var fakat yazmaya erindim.
EN SON KONULARIM:
-Alexa nasıl düşürülür!
-Alexa tr 1.800 siteden uygun fiyatlı tanıtım yazısı
İYİ GÜNLER.. :) :)