lostyazilim
tr.link

Bi kisi hakkinda dava acmak istiyorum ne yapmam gerek

9 Mesajlar 1.220 Okunma
lstbozum
tr.link

Fearles1453 Fearles1453 Bir umuttur yaşamak! Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek WebCoder
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 930
  • Beğeniler 251 / 250
  • Ticaret 26, (%100)
Meraba arkadaslar bu kisi hakkinda dava acmak istiyorum sahis bana xenfore lisans veircegini soleyip parayi alip hic bir mesaja olumlu bi donus yapmadi ve hergun bugun yarin diye diye 20 gun gecdi. Bu da kisi hakkinda. Sikayette buluncagim konuda gerekli ssler mevcut
Ne yapmam gerek
https://m.wmaraci.com/forum/sikayetim-var/ucret-odendi-lisans-alinmadi-507045.html#post2901477

wmaraci
reklam

dincerdirlik dincerdirlik WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek İnternet
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad D** D**
  • Mesajlar 876
  • Beğeniler 238 / 206
  • Ticaret 0, (%0)
Bu hayırlı ayda RABBİM yardımcınız olsun, birde askersiniz, böylesi bir **************lık olmaz olsun gerçekten çok içerlendim ss lere bakınca, yönetici arkadaşları bu tür olaylara karşı biraz daha ilgi göstermelerini rica ediyorum alış ve satış için bir kaç önlem alınması şart artık.

Yönetici arkadaşlara ricam, havuz sistemi kurulması ve alıcı ile satıcı arasındaki bu sorunların biraz daha önüne geçilmesi. Ben wmaraci'na sonuna kadar güvenen bir insan olarak yönetici kardeşlerimizin de bu duruma bir çare olarak sunduğum bu öneri üzerinde dururlar diye umut ediyorum. Güvenli yapılan her alışverişten % olarak alınırsa hem wmaraci hem alıcılar rahat eder diye düşünüyorum.

Yinede geçmiş olsun güzel kardeşim bence mahkeme değil de ALLLAH'A HAVALE ET.
stroncow Fearles1453

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 15.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek WebCoder
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 930
  • Beğeniler 251 / 250
  • Ticaret 26, (%100)

Didimedya adlı üyeden alıntı

Bu hayırlı ayda RABBİM yardımcınız olsun, birde askersiniz, böylesi bir **************lık olmaz olsun gerçekten çok içerlendim ss lere bakınca, yönetici arkadaşları bu tür olaylara karşı biraz daha ilgi göstermelerini rica ediyorum alış ve satış için bir kaç önlem alınması şart artık.

Yönetici arkadaşlara ricam, havuz sistemi kurulması ve alıcı ile satıcı arasındaki bu sorunların biraz daha önüne geçilmesi. Ben wmaraci'na sonuna kadar güvenen bir insan olarak yönetici kardeşlerimizin de bu duruma bir çare olarak sunduğum bu öneri üzerinde dururlar diye umut ediyorum. Güvenli yapılan her alışverişten % olarak alınırsa hem wmaraci hem alıcılar rahat eder diye düşünüyorum.

Valla kardedim ben o parayi ailemin gonderdigi parayla aldim guvendim ki bi salaklik yaptim allah kahretsiz boyle 2 3 kurusu kalan insanlari
dincerdirlik

kişi bu mesajı beğendi.

stroncow stroncow WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Elektrik
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 414
  • Beğeniler 186 / 94
  • Ticaret 2, (%100)

Didimedya adlı üyeden alıntı

Aynen, bu konu hakkında site yöneticileri harekete geçsin lütfen. Sitenin kalitesi de artar, kullanıcı da çeker. 1 lira komisyon alsın yapsın yeter ki.

wmaraci
wmaraci

dincerdirlik dincerdirlik WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek İnternet
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad D** D**
  • Mesajlar 876
  • Beğeniler 238 / 206
  • Ticaret 0, (%0)

Fearles1453 adlı üyeden alıntı

Valla kardedim ben o parayi ailemin gonderdigi parayla aldim guvendim ki bi salaklik yaptim allah kahretsiz boyle 2 3 kurusu kalan insanlari

Seni çok iyi anlıyorum kardeşim, mağduriyetini gider bilmek isterdim askersin sonuçta 150 için adını kirleten bir insanın daha sonraları neler yapacağını düşünemiyorum, bu tarz insanların buralarda barınması bile yanlış diye düşünüyorum..

stroncow adlı üyeden alıntı

Aynen, bu konu hakkında site yöneticileri harekete geçsin lütfen. Sitenin kalitesi de artar, kullanıcı da çeker. 1 lira komisyon alsın yapsın yeter ki.

Gerçekten öyle stroncow hem bu 1 tl olsun 2 tl olun wmaraci gelişmiş olacaktır elimizden geldiğince bu tür alışverişleri wmaraci'ndan habersiz yapmayız gerçekten çok iyi iş olacağına inanıyorum ve sitenin kalitesini ileri seviye artıracaktır belkide ilk olacak diye bilirim.

sworks sworks WordPress Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 3292
  • Beğeniler 1797 / 1799
  • Ticaret 20, (%100)
Yasal işlemlerin nasıl yürüdüğünü bilmiyorum fakat sanırım önce dilekçe yazıp suç duyurusunda bulunmanız gerekiyor. İşin peşini bırakmayın bence.

ihsanKESKiN ihsanKESKiN #Wordpress Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek IT Manager
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad I** K**
  • Mesajlar 550
  • Beğeniler 141 / 196
  • Ticaret 15, (%100)
Merhaba yapmaniz gereken sey savciliga suc duyurusudur. Ayrica ilamli icra talebinde bulunabilirsiniz gozunu korkutmak amaci ile tabi ki bunlar maliyet demek
muratgny4254

kişi bu mesajı beğendi.

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)
Ülkede adaletin a sı yok senelerce sürünür üzerine hiçbir şey elde edemezsiniz. Uğraştığınızla kalırsınız. Yine de siz bilirsiniz.
muratgny4254

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 15.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek WebCoder
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 930
  • Beğeniler 251 / 250
  • Ticaret 26, (%100)

uasports adlı üyeden alıntı

Merhaba yapmaniz gereken sey savciliga suc duyurusudur. Ayrica ilamli icra talebinde bulunabilirsiniz gozunu korkutmak amaci ile tabi ki bunlar maliyet demek

Suanda hazir avukat arkadasim var simdi onlada iletisime gecicem tesekkurler oneriniz icin

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al