-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu hayırlı ayda RABBİM yardımcınız olsun, birde askersiniz, böylesi bir **************lık olmaz olsun gerçekten çok içerlendim ss lere bakınca, yönetici arkadaşları bu tür olaylara karşı biraz daha ilgi göstermelerini rica ediyorum alış ve satış için bir kaç önlem alınması şart artık.
Yönetici arkadaşlara ricam, havuz sistemi kurulması ve alıcı ile satıcı arasındaki bu sorunların biraz daha önüne geçilmesi. Ben wmaraci'na sonuna kadar güvenen bir insan olarak yönetici kardeşlerimizin de bu duruma bir çare olarak sunduğum bu öneri üzerinde dururlar diye umut ediyorum. Güvenli yapılan her alışverişten % olarak alınırsa hem wmaraci hem alıcılar rahat eder diye düşünüyorum.
Yinede geçmiş olsun güzel kardeşim bence mahkeme değil de ALLLAH'A HAVALE ET.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Yasal işlemlerin nasıl yürüdüğünü bilmiyorum fakat sanırım önce dilekçe yazıp suç duyurusunda bulunmanız gerekiyor. İşin peşini bırakmayın bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Merhaba yapmaniz gereken sey savciliga suc duyurusudur. Ayrica ilamli icra talebinde bulunabilirsiniz gozunu korkutmak amaci ile tabi ki bunlar maliyet demek
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Ülkede adaletin a sı yok senelerce sürünür üzerine hiçbir şey elde edemezsiniz. Uğraştığınızla kalırsınız. Yine de siz bilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.