3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar çoğu arkadaşlarımız bilinen oyunlardan usanmıştır. Bende, düşündüm taşındım. 4 haftadır kafayı yedim, ama karar verdim. Kişisel blogtan uzak bir portal açacağım.
Arkadaşlar aynı zamanda, bilinmeyen oyunları sade paylaşmayacağım. O oyunun dil dosyasına ulaşabilirsem Türkçe tercümesi yapacağım. Ayrıca, bilinmeyen oyunları inceleyeceğiz. Bu projeme ne dersiniz?
Bu proje planlanmıştır. İsmi ise opengame düşündüm. İsim önerilerine de açığım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Ben çok iyi olur zaten oyunlar pek bilinmediği için kolaylıkla sıralama ve hit yapabilirsin ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
atabilirim yalnız size özel mesaj atılmıyor.Benim düşüncem çalıntı içerikten uzak incelemeler ve bilgilerde bulunmak.Son zamanlarda bir site bir konu açıyor 50 tanesi copy paste yapıyor.Biz özgün içerikte bulunursak site bu oranda yükseliyor.Ben bunun en güzel örneğini bu sitede görüyorum her geçen gün hit katlanıyor hocam.Msn adresiniz varsa atabilirsiniz ben size özel mesaj atamıyorum
3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Özel posta gönderiniz, tamam. Amacım sadece inceleme değil. İndirmede olacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam ben sitede indirme paylaşsaydım hit 2-3 kat olurdu.Yalnız indirme işi biraz sakat adsense açısından ban yeme olayı çok yüksek hatta %100 de %100.Siz hangi bilgileri göndermemi istiyorsunzu onları yazın analytics adsense vs?