kramper
<?php echo "hi world!" ?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım & SEO
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Merhabalar, şu an eski rutinime geri dönmek istiyorum. Geçen yıl kişisel bir sorunumdan dolayı bırakmak zorunda kaldım webmasterlığı. Ondan önceki yıl başlamıştım ve 2015 yılında hatırı sayılır bir para kazandım. 116i parası diyelim konu daha iyi anlaşılır bu şekilde belki. Bu geliri film sitemin aylık gelirinden ve siteyi satışımdan kazanmıştım. Neden sattım çünkü dediğim 2016 da yaşadığım sıkıntıdan dolayı. Şimdi elimde 2 seçenek var gibi. Adsense ile mi yürüsem yoksa gene film sektörü mü? 2015 yılından beri film sektöründe olanlar yorum yapabilir mi? Genel olarak benim olayım SEO dur yani sektör çok fark etmez bana ama gelir modelim adsense mi olmalı yoksa filmdeki gibi ordan burdan reklamlar mı? TBM si yüksek güzel aranmalı bir sektör de keşfettim, rakipler zayıf yani bana göre. Hatta şöyle bir soru da sorayım, TBM 2,80 tl yazıyor sizce bu en düşük ne olur benim sitemde? Aynı kelimeden ziyaretçi edindiğimi varsayarsak? Teşekkür ederim, mesajlarınızı bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
hocam ben film sitesi sektöründe değilim ama bence tecrübeniz varken yine o yoldan devam etmelisiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
İngilizce niche site veya güzel bir film sitesi derdim ben hocam.