-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar dizilerde,filmlerde ünlülerin giydiklerini nereden alabilecekleri, hangi marka vs. gibi bir mobil uygulama veya web sitesi düşünüyorum. Böyle projeler daha öncede yapılmıştı diye hatırlıyorum ama kapandı sanırım. Birlikte kafa verip projeyi geliştirebileceğimiz girişimci arkadaşlar arıyorum... Yani size şöyle söyleyeyim, her gün aklıma binlerce fikir geliyor içlerinden mantıksızları eliyorum tartıyorum kendimce ama girişimci mantıklı arkadaşları bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Jr. Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
daha önce yapılmış ve hala kullanımda olan böyle girişimler var. Ayrıca çok büyük yatırım ve reklam bütçesi gerekir böyle bir proje için. Bence zaman kaybı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mesela örnek site verebilir misin?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
reklam
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşım bu tarz bir proje değil 6 aydır bu proje üstünde çalışıyoruz yapım şirketleri ile anlaşmamız var kostumleri aldıkları markalar ile görüşmelerimiz devam ediyor. Daha önce yapılan ve hala yayında olan “Ekranda” diye bir uygulama mağazalarda mevcut üzerinde çalıştığımız bir proje diğer projelerinde başarılar dilerim. Dediğin gibi ise başarılı olmalısın çünkü
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İçerik Editörü
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bu projenize benzer İnstagram sayfaları mevcut. Ek bir site/uygulama ile tutacağını sanmıyorum.