-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazar, çizer, biçer!
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba,
Yenilikçi fikirlere açık bir insan olarak yeni işlere girişmeyi düşünmekteyim.
Bunun için
gerekli maddi durumum mevcut durumda. Eğer fikriniz hoşuma giderse dilerseniz bana satar dilerseniz'de %lik olarak gerekli hisseyi veririm.
Fikirlerinizi değerlendirmeye alacağım. Benim için önemli olan
HİÇ YAPILMAMIŞI yapmaktır. Eğer hiç yapılmamışı ortaya çıkarmayı başarırsanız geriye kalan tüm her şeyi bizzat ben yapacağım.
siteistiyoruz@hotmail.com.tr Mail adresime projenizden biraz bahsederseniz incelemeye alacağım.
Mail atanlar PM ile mail adresini bildirsin ki forum'dan katılan arkadaşları bilmeliyim.
İyi Çalışmalar |
Emir Medya
Gökten deniz yağsa, aramızdan su sızmamalı.
ziyakgul
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Z** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tam birşeyler yazdım yazdım sonra üyeliğin kapatılmış olduğunu gördüm tüm güvenim kaçtı açıkcası.
ziyakgul
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Z** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eyvallah hocam teşekkür ederim uyardığınız için
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazar, çizer, biçer!
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Zen adlı üyeden alıntı
Fikrini, her zaman kendine saklamalısın. Konu başlığından belli amacın ne olduğu... Dünyada ki zenginlerin ve ünlüleri birçoğu başkalarının fikirleri sayesinde o duruma geldiler.
Tesla'nın elektriği bulup, parası olmadığından Edison'dan kaynak istemesi ve Edison'un beğenmedim deyip kapı dışarı ettikten sonra elektriği ben buldum demesi gibi bir durum düşebilirsin.
Bir fikrin varsa asla acele etmemelisin.
Konu başlığın'da amacım neymiş açıklayın da bilelim arkadaşım.
Gökten deniz yağsa, aramızdan su sızmamalı.
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yazdım ya okumadın mı? Ama hala soruyorsan daha net açıklayabilirim.
1,9 aylık bir siteyi devralıp, öyle şablon bir site yapıp, adres ve şirket bilgileri vermeden böyle konular açarsan sana ne desem haklıyım.
Önce güven sağlamalısın. Öyle gel bana güven, fikrini söyle, para bende fikir senden diye konu açıyorsan önce bir geçmişin olacak ve bunları açıklayacaksın. Bu tip şeyleri sözleşmesiz yaparsa insanlar, senin gibi akıllılar 2 günde köşeyi dönerler elbet.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Bunun için gerekli maddi durumum mevcut durumda. Eğer fikriniz hoşuma giderse dilerseniz bana satar dilerseniz'de %lik olarak gerekli hisseyi veririm.
Çok saçma değil mi? Ben fikri sana söyledikten sonra zaten o fikrin bende patentimi mevcut. Neyin %'sini veya satışını yapacağım sana. Fikri aldın artık koş yap?
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bunun gibi durumlarda direkt fikir paylaşımı yapılmaz. Öncelikle fikrinizi ufak da olsa uygulamaya koyun. Örneğin bir sosyal ağ siteniz varsa, önce siteyi kurun ve sonra destek talep edin. Henüz kurmadığınız, sadece fikir olan bir şeye destek talep etmeyin.
Facebook gibi bir devin bile yarı çalıntı fikir olduğunu düşünürsek bu tarz önlemleri almak oldukça makbul.
1 kişi bu mesajı beğendi.