-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Arkadaşlar merhaba;
Yaklaşık 2,5 ay önce araba arızaları, nedenleri ve çözümleri gibi konularda yüzde 100 özgün ve güncel yazılar paylaştığım bir website açmıştım.
Henüz seo adına herhangi çalışma yaptırmadım. Ne bir tanıtım, ne bir link vs...
Konu şu ki; ziyaretçi anlamında alan haliyle çok dar...
--->Kafadan bayan ziyaretçi girme ihtimali binde bir... O yüzden sadece erkek ziyaretçiler hedef alanı...
--->Erkeklerden de arabası vs. olmayan(Araba arayanlar hariç) neredeyse hiç girmez...
--->Arabası olanlar içinden de kaç kişi girip araba arızaları vb konularda internette arama yapar?
Özetle hit açısından çok çok sınırlı bir sektör. Tüm bunları hesaba katarsak yeni bir site ve orta düzey bir site için hitler ne olmalı bu alanda?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
bu tarz da hemde aynı kategoride yayın yapan bir arkadaşım var günlük 3k-4k hiti var tekil
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Hocam sayfanizi bilmiyorum ama kendinizi sadece ariza yonunde gelistirmeyin. Ornegin su araba ne kadar yakar, iki arabanjn karsilastirilmasi, bir arabanin artilari eksileri, araba gorselleri, araba parcasi gorselleri, araba fiyatlari(ortalama) gibi gibi konular ve seo calismalariyla hem hedef kitlenizi hem de sayfanizin hitini artirabilirsiniz diye dusunuyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Maksimum genel olduğu için 5k.
benim bir markaya ait forumum var onunda hiti 6k ama zorlasam bile 10k yı geçmez
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Araba parçalarının hepsi hakkında bilgi veren yazılar, fiyatlar ve yeni çıkan arabalara yoğunlaşırsanız bence daha çok hit gelir.