lostyazilim

Bir Spor Blog Projesi

5 Mesajlar 826 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

dolutribunler dolutribunler WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Tekstil Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 66
  • Beğeniler 2 / 10
  • Ticaret 3, (%100)
Arkadaşlar merhaba,
Wmaraci.com'a da üye olmama vesile olan bir spor blogu projesi üzerinde çalışıyorum. Yazılım,grafik vs. gibi işlerden pek anlamam fakat hayatının neredeyse 20 yılını çeşitli sporlara adamış,yazmayı,karalamayı çok seven bir insan olarak böyle bir fikir geldi aklıma.
Şu an için 3 kişilik bir ekibim var ve içerik hususunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Wordpress altyapısını kullanarak projemizi hayata geçirmek üzereyiz.

Başlıca Futbol ve Basketbol kategorileri olmak üzere, Maç Sonu, Maç Önü değerlendirmeleri,İstatistiki Analizler ve değerlendirmeler,Spor Tarihi ile ilgili yazılar ve Off Topic gibi konularda yazmayı planlıyoruz.

Bunun için de domainimiz;

www.dolutribunler.com

Facebook ve Twitter Sosyal medya hesapları da ayarlandı. Otomatik post ile site içeriği direk bu mecralarda paylaşılacak.

Domain ve planlanan içerik hakkındaki fikirlerinizi almak istedim.Sporu çok seven bir millet olarak sizlerin de konu hakkındaki düşünceleri benim için çok önemli. Daha neler yapılabilir,fikirler,yanlış gördükleriniz var ise nedir gibi soruların yanıtları ilerleyişimiz açısından çok değerli olacaktır.

Şimdiden teşekkürler.

wmaraci
reklam

SezerOkcu SezerOkcu Grafik Tasarım Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 455
  • Beğeniler 148 / 103
  • Ticaret 13, (%100)
bence gayet iyi bir proje ilerisi çok parlak gözüküyor. istediğiniz yerlere gelirsiniz inşallah

grafikaraci.com - Tasarımın Kolay Yolu
tozlukalem.com - Tarihin Tozlu Rafları

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)
Bir düzeltme yapayım sporu cok seven millet değilde sporu futbol olarak bilen ve ilgilenen milletiz olarak düzeltmekte fayda var sizde bunu goz ardi etmeyin gidipte badmington haberi yada eskrim olarak agirlik vermeyin futbol ile başlayın yavaş yavaş olur inşallah başarılar

dolutribunler dolutribunler WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Tekstil Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 66
  • Beğeniler 2 / 10
  • Ticaret 3, (%100)

ermaneray adlı üyeden alıntı

Bir düzeltme yapayım sporu cok seven millet değilde sporu futbol olarak bilen ve ilgilenen milletiz olarak düzeltmekte fayda var sizde bunu goz ardi etmeyin gidipte badmington haberi yada eskrim olarak agirlik vermeyin futbol ile başlayın yavaş yavaş olur inşallah başarılar

Ağırlıklı olarak konuları ve kategorileri belirtmiştim zaten. Futbol ve Basketbol ana iki kategorimiz.
Sporu seven bir millet olduğumuzu da aslında bu iki spor dalı nazarında söylemiştim zaten :)
Fikriniz için teşekkürler.

wmaraci
wmaraci

grsy grsy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 1256
  • Beğeniler 148 / 399
  • Ticaret 22, (%95)
başarılar tribünleri sıklaştıralım :)

hesap satış
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al