-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
merhaba arkadaşlar ben bir ürünü üretip internetten satmak istiyorum nasıl yapabilirim 10.000 TL ayırabilirim bu iş için nasıl üretirim. Satmada sıkınıt yok zaten bir web sitesinden siparişi falan olurda sorun bunları üretebilmekte nasıl üreteceğim kimden yardım alabilirim ?
Yapmak istediğim ürünler: geciktirici sprey vb.
FlashDash
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci, Seo Stajyeri
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Hocam "Geciktirici Sprey" gibi şeyler insan sağlığını etkileyebilicek türden şeyler bu ve bunun gibi şeyler için devletten lisans almanız gerekmektedir, aksi takdirde satış yaparken yakalanırsanız sahtekarlıktan içeri girersiniz ve dediğim lisans sadece adını daha önce çok duyurmuş sağlık şirketlerine verilmektedir. Bence konuyu kapatın...
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Genetik
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam böyle bir ürünü klinik araştırmaya sokmadan piyasaya legal olarak süremezsin sanırım. Klinik araştırma işi de 10.000 lira ile yürümez. Doktorundan, sorumlusuna, araştırmayı devredeceğin firmadan, saha görevlisine kadar sponsor olmaz lazım ki, bunlardan tek biri, yani klinik araştırma sorumlusunun aldığı ücret bile aylık 5 binden, 10 bine kadar uzanabiliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam 10.000 tlye doktorun maaşını veremezsiniz toptan alıp satabilirsiniz belki ama sağlık bakanlığı onalı olmasına dikkat edin ve şirket kurup faturalandırmanız gerek