netbozum
tr.link

Bir YouTube ve Adsense Destek Forumundan Beklentileriniz Neler ?

5 Mesajlar 582 Okunma
acebozum
tr.link

ibrahimgun ibrahimgun ibrahimgun.com Kullanıcı
  • Üyelik 21.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 376
  • Beğeniler 66 / 98
  • Ticaret 1, (%100)
Herkese iyi çalışmalar ;
Forum devrinin bittiği söylentileri dolaşmasına rağmen e-ticaret , dayanışma odaklı forumların hiçbir zaman bitmeyeceğini düşünüyorum. Kaldı ki bunun en büyük örneği Wmaraci ve *** forumlarıdır. Asıl konuya gelirsek YouTube ve Adsense Destek Forumu açmayı planlıyorum. Forum işlerinde sabırlı ve istikrarlı olunca başarının geleceğini biliyorum. Piyasada YouTube forumları mevcut fakat onlar biraz para odaklı. Elbette kazancı düşünüyoruz fakat bazı kaliteli diyebileceğimiz YT forumları kendi davetiye kodlarını para ile satmakta. Şimdi sizlerden isteğim nasıl bir YouTube ve Adsense Forumu'na üye olmak istersiniz ? Burada yıllardır forumlarda görev yapan abilerimin olduğunu biliyorum. Bu süreç nasıl işler ? Üye çekmek için neler yapılabilir ? Çok soru sordum. Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum :)

googleasistan
reklam

BurakGamsiz BurakGamsiz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcılığı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 156
  • Beğeniler 46 / 29
  • Ticaret 0, (%0)
ytpara.com gibi site varken sizin pek fazla hit alıcağınızı sanmıyorum

• Üyelik 21.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 376
  • Beğeniler 66 / 98
  • Ticaret 1, (%100)

BurakGamsiz adlı üyeden alıntı

ytpara.com gibi site varken sizin pek fazla hit alıcağınızı sanmıyorum

Hocam işin içinde ticaret olunca işler değişiyor bence. Hocam şu an bu sektörde tek el. Aslında bu bence fırsat. Mesela *** - Wmaraci / Ytpara - ? Ayrıca soruda da belirttiğim gibi değişik neler yapılabilir ? Neden bizi tercih etmeliler ? Aklımda bazı kalıp dışı düşünceler var ama şu an için sadece düşünce.

MelihAtasever MelihAtasever ☆☆ Atasever Media ☆☆ Kullanıcı
  • Üyelik 21.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci-Webmaster
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 853
  • Beğeniler 239 / 239
  • Ticaret 140, (%100)
Öncelikle Merhaba ; çok doğru düşünüyorsunuz forum sistemi için. Nasıl başarıya ulaşacağınızıda nasıl büyütüp sabırla bekleyeceğinizinde farkındasınız. Cidden sabır ister forum işleri. Alanınız isterseniz zorlu isterseniz tek siz olun , sabrediceksiniz. Elbet kazanacaksınız ama hemen değil. Onunda zamanı gelecek. Ben forum sisteminin bittiğine inanmıyorum :) Siz azimli ve sabırlık olduktan sonra bence kullanışlı alanında ve kategorisinde sağlam paylaşımlar-bilgiler ile güzel bir forum ile bence iyi yerlere gelebilirsiniz. Tabi siz kendinizi hazır hissediyorsanız :)

prodoviz.com
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 21.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 376
  • Beğeniler 66 / 98
  • Ticaret 1, (%100)

MelihAtasever adlı üyeden alıntı

Öncelikle Merhaba ; çok doğru düşünüyorsunuz forum sistemi için. Nasıl başarıya ulaşacağınızıda nasıl büyütüp sabırla bekleyeceğinizinde farkındasınız. Cidden sabır ister forum işleri. Alanınız isterseniz zorlu isterseniz tek siz olun , sabrediceksiniz. Elbet kazanacaksınız ama hemen değil. Onunda zamanı gelecek. Ben forum sisteminin bittiğine inanmıyorum :) Siz azimli ve sabırlık olduktan sonra bence kullanışlı alanında ve kategorisinde sağlam paylaşımlar-bilgiler ile güzel bir forum ile bence iyi yerlere gelebilirsiniz. Tabi siz kendinizi hazır hissediyorsanız :)

Hocam öncelikle düşünceleriniz için teşekkürler. Dediğiniz gibi ne yapacağımızı biliyoruz. Evet bilgi çok önemli. Adsense ve YouTube hakkında profesyonelleşene kadar forumu açmayı düşünmüyoruz. Profesyonel destek verecek kapasiteye ulaşınca inşallah açacağız forumu.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al