-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Fikir güzel. İlk sayfa dışındaki mesajları okuyamadım şu anda. Saat çok geç olduğu için. Fikir güzel olmasına güzel de uzun ömürlü olması biraz zor. Güven meselesi çok zor. Soran oldu mu bilmiyorum ve sorayım dedim. Mesela en basitinden domain kimin adına kayıtlı olacak :D (Aslında o kadar da basit bir soru olmadı bence bu)
Açık konuşayım ben böyle bir oluşuma dahil olmazdım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Yıllardır bu foruma üyeyim. Aynı bu şekilde açılan çok fazla konu oldu. Sonuç sıfır. Kimse konunun sonunu getiremedi. Bana sorarsanız getirmesin de zaten. Tamamen amatörce bir fikir. İlk başlarda bir heves güzel gidiyor sanırsınız, aradan biraz süre geçsin teklemeye başlar. Birde şöyle bir durum var. Ben 100 makaleyi kendi siteme yazsam daha kısa sürede daha çok kazanırım. Neden farklı bir siteye yazıp kazancımı böleyim?
Uğraşmaya değmeyen bir heves kısacası bu konular.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam fikir tamamen dogru tamamen mantikli ve is dagilimida cok dogru. Fakat olmaz. Yurumez. Niye dersen bilmiyorum ama olmaz. :)
EvoTECH
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
10, (%50)
bende bu grupta yer almak isterim bence çok güzel bir fikir ve belirli bir kısma kadar da şirket olarak sponsor da olabiliriz :)
jamyo
Google Adwords Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Google Adwords Reklam Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Bu tip birlikte hareket sağlayabilen gruplar oluşturmak bizim insanımız için cok zordur bireylerimiz genelde ben merkezli çalışır basit bir örnek google reklamlarında kazanma hırsı google reklam verirken kişileri ben üstte oluyum ben kazanıyım diye tık bası maliyeti kasarda kasar sonrasında diger kullanıcılarda kasar sonuc tık başı 5 -10 tl olur adwords kazanır halbuki cogu şehirde tanıdık firma veya esnaflar bir araya gelip aynı düşük tutarı verseler böyle sorun yaşanmayacak kısaca adamlar cebinden para gidecegini bile bile kendi insanına bunu yapıyor bence olgun ve ne yaptıgını bilen kişilerin işi bu iş
EvoTECH
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
10, (%50)
zordur ama olursa mükemmel olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
belirli aralıkta bir gazla açılan ve sonucu olmayacak bir konu
bu işin beyin fırtınası ile alakası yok
neymiş projelik domain olmalı var mı yok ?
projelik domain alacak bütçe var mı muamma
fikir hiç yaratıcı değil teknoloji sitesini herkes düşünebilir kurabilir
bu konuda aradığın 8 10 kişi ile ancak halı saha takımı kurulur emin ol o 10 kişiden 3 ü maç günü cayar hastayım misafirim var vs diye kalırsınız 7 kişi takım tam olur
güven nasıl sağlanır ticarette biliyor musun ?
güven nakittir herkes 300 500 neyse nakiti koyacak iş planı yapılacak ve sözleşme olacak sonrası ahlaki değerlerdir buda kişiden kişiye değişir
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ceyrancı
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İnsan kardeşiyle anlaşamıyor . Elin adamıyla işin içine para girince hiç anlaşamazsın.
Olması olasılığı olsa da, bir kişi işi aksatsa ortam gerilir gruplaşma başlar. Avantajları olduğu gibi dezavantajları da çok fazla.
Samsunda okuduğum zamanlar tanışsaydık çok güzel fikirlerim vardı, ortak işe girebilirdik.