lostyazilim
tr.link

Birşeyler yürümüyor.

23 Mesajlar 2.686 Okunma
acebozum
tr.link

turkojen34 turkojen34 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 459 / 444
  • Ticaret 53, (%100)
Nacizane fikrim

1 pc yi günde maximum 10 saat kullan
2 evde şınav mekik barfiks çek sana dinginlik ve özgüven kazandırır :) hele bir iki bench press çalıştığında yürüyüşün bile değişir :) sonraki aşama bu
3 Sokakta dikkat çektiğini düşünüyorsan ve sana dik dik baktıklarını hissedip kafanı çeviriyorsan, kurtulmanın tek yolu sende onlara dik dik bak onlar kafasını çevirsin :) başka türlü kurtulamazsın
4 anlaşabileceğin bir iki kişi varsa gez toz insanlarla etkileşimde bulun

mucize bekleme birkaç ayda anca yavaş yavaş sosyalleşirsin.Kabuğunu kırarsan gerisi gelir.

Bu arada aşırı sosyal olma bu seferde eve girmezsin

elektronikssl
webimgo

BerkayDincer BerkayDincer Mobile Programmer Kullanıcı
  • Üyelik 20.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Mobile & Network Arts
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 304
  • Beğeniler 111 / 106
  • Ticaret 0, (%0)

turkojen34 adlı üyeden alıntı

Nacizane fikrim

1 pc yi günde maximum 10 saat kullan
2 evde şınav mekik barfiks çek sana dinginlik ve özgüven kazandırır :) hele bir iki bench press çalıştığında yürüyüşün bile değişir :) sonraki aşama bu
3 Sokakta dikkat çektiğini düşünüyorsan ve sana dik dik baktıklarını hissedip kafanı çeviriyorsan, kurtulmanın tek yolu sende onlara dik dik bak onlar kafasını çevirsin :) başka türlü kurtulamazsın
4 anlaşabileceğin bir iki kişi varsa gez toz insanlarla etkileşimde bulun

mucize bekleme birkaç ayda anca yavaş yavaş sosyalleşirsin.Kabuğunu kırarsan gerisi gelir.

Bu arada aşırı sosyal olma bu seferde eve girmezsin

Yarından sonra yep yeni bir gün olgirtması oluşturdum şuan'da kendime .

1- Pc yi günde max 10 saat kullanacağım.
2- Spor'a tekrar başlayacağım mesela eskiden milli basketboll lisansim vardı .
3- Sokakta dikkat çekiyorum oda beyaz tenli olarak :))) (işin şakası bu tabi fakat)
4- Anlaşabildiğim 5- 10 dostum var tabi bunlar ile birlikte yeni aktiviteler kazandıracağım mesela kamp gibi

hatta bu yaşantımı vlog olarak youtube kanalın'da bile izletmeyi düşünüyorum insanlara

weblobedi weblobedi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Satış Ortağı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** S**
  • Mesajlar 353
  • Beğeniler 41 / 99
  • Ticaret 2, (%100)
bu psikolojik sorunlar hep teknolojinin getirdiği sorunlardır. Bilgisayar başında fazla geçirilen zaman ve istenilen bilgiye anında ulaşan kişi bir süre sonra kendince diğer insanları küçük görenilir. (yanlış anlamayın lütfen)

Fakat her insanın bilgi ve becerili olduğu bir nokta vardır tabiki. size göre teknolojiden hiç anlamayan kişi cahil olabilir fakat o kişi bahsettiğiniz gibi siyaset namına çok iyi şeyler bilebilir yada farklı bir konuda. (lütfen yanlış ablamayın)

Bilgisayar başında geçirilen zaman insanda yanlızlaşma ve psikolojik sorunlar getiriyor. (kendi tecrübem)

Ama hepimizin işi ne yazık ki bilgisayarla, nasıl olacakta bilgisayardan uzak duracağız. Yine bir tecrübemi anlatayım.

Bilgisayar ile yaptığım işlere bir müddet ara verme kararı almıştım. *** hesabımı, wöaracı hesabımı ve tüm forum ve sosyal ağ hesaplarımı kapattım. Mail'im dahil. Neden mi ? Bilgisayar ile yaptığım işleri hep ek iş olarak yaptım ve artık ara verme zamanı gelmişti benim için.
Sonrasında insanlarla vakit geçirdikçe hem psikolojik olarak rahatladım ve bakış açım çok değişti.
Sorun teknoloji ile hep iç içe olmakta. İlerleyen teknoloji hayatı kolaylaştırdığı gibi ne yazık ki bir takım sorunları beraberinde getiriyor.

Bilgisayar ile yapılan işler ana işlerimizse günde 8-10 saatten fazla çalışmamanı öneririm.

Not : sonradan tekrar üye oldum ve *** davetiyesi bulamadım :)

Çözüm bence bu saate kasar nette takılmakta :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al