main
codertr.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Merhabalar, meleklerdiyari. net adındaki blogum için subdomain ile forum açmayı planlıyorum. Foruma copy paste konular açmayı planlıyorum. Blogda ise özgün yazılar girmeyi düşünüyorum. subdomain ile forum ile açıp bu fikrin bir faydası olur mu? Fikirlerinizi alabilirmiyim
eskisehirwebtasarim.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web master
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
subdomain ile forum açabilirsiniz. Çok güzel bir fikir. Bunun tutacağından emin bile olabilirsiniz. Ama anlamadığım bir şey var neden kopya içerikleri foruma atıyorsunuz. Bunu yapacağınıza forumu başka bir amaçla kullanabilirsiniz. Genelde subdomain ler blog olur ama siz forum yapsanızda bi sıkıntı olmaz. Ama kopya içeriğin size zarar başka bie şeyi olamz bir daha düşünün derim
https://bgevim.blogspot.com
Blog Evim
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
forum.meleklerdiyari evet olabilir fakat bayan üyeler bulamıyacağınızdan şüpheleniyorum
www.tarcinmedya.com - Profesyonel Web Tasarım, Grafik Tasarım ve Sosyal Medya Pazarlama
main
codertr.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Hocam uzun süre açık olursa güzel yerlere gelebilir ama forum amacı index yükseltmek ve çeşitlilik sağlamak güzel fikir olabilir gibime geliyor. Asıl önem verilecek blog ana kısım
eskisehirwebtasarim.net