-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar wordpress blogger gibi sistemler var iken niçin böyle bir şeye ihtiyaç duyulabileceğini hepiniz düşünmüşsünüzdür fakat benim dikkat çekmek istediğim bu gibi sistemleri kullanırken en basiti bir menü sistemi yaparken bile zorlanıyor olmamız ve gerçekten bu blog sistemine son derece hakim olunması gerekiyor. Benim gibi blogger veya wordpress hiç kullanmamış birisi için çoğu şey zorlayıcı olabiliyor.
Düşündümkü bir sistem olsa neyin nerede olduğu belli atıyorum açılır menü oluştur veya widgetler vs. herşey son derece basit gerek kişisel gerekse daha büyük hacimlere ulaşabilecek bir şey olsa sizce nasıl olur?
Konusunu ettiğim gayet basit ve herkesin kolaylıkla kendi bloğunu daha anlaşılabilir bir dizayn altında sunmak?
Sadece merak:) yorumlara göre hareket edeceğim.
chimera
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Otelcilik
-
-
Ad Soyad
V** C**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Webmaster sitelerinin de amaçlarından biri acemiler için destek vermeleridir. Gözünde büyütecek hiç bir şey yok özellikle wordpress ve blogger için bilgisayar üzerine bi meslekte çalışmıyorum bende acemi düzeyde webmaster sayılırım, karşılaştığım hataları forum sayfasından paylaşıyor çözüme kavuşturuyorum. blogger sitesinin kurulumu bir, wordpress site kurulumu en fazla üç dakikanı alır.
elegan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
binlerce çeşit tema var, birinde açılır menü farklı olur diğerinde farklı. ki bence wordpress oldukça kullanışlı dahada basit olamazdı.. acemiler içinde 100lerce video'lu yazılı ders mevcut..
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
wordpress ile blog ne alaka wordpress.org mu diyorsunuz yoksa wordpress hazır sistemi mi kasettin?
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
söylemeye çalıştığım arkadaşlar worpress olsun veya blogger olsun kurduktan sonra veya kurarken bir sürü eğitici öğretici vs. döküman veya görsel bilmeyenler için söylüyorum. ama mesela bazıları var ki sadece hoş görünümlü bir tema ve üzerinde bir takım yazılar paylaşmak istiyor ve bunları kategorilere ayırmak istiyor ama gel gör ki bunları blogerde yaparken elli takla atıyorsun menuler vs. etiketler derken iş çığrından çıkıyor ben sadece bunu demeye çalışmıştım.