BakiKala
Editör & Makale Hizmeti
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör & Yazar
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Merhabalar. Güzel bir blog açmak istiyorum
İçeriği adı ve site adresi konusunda hiçbir fikrim yok önerilernizi alabilirmiyim?
Not: amacım ileride adsense olayı bu duruma göre konu içerik ve tema önerebilirmisiniz?
Hazır Makale Paketleri Satışı Yapılır. İsteğe göre makale yazılır. Anında Teslim Edilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hangi konu ile ilgili site açma düşüncenizin olduğunu söylerseniz tavsiyelerde bulunabilirim hocam. Hangi sektör üzerinde içerik üretmeyi düşünüyorsunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Benim şuan Türkçe rap ile ilgili var güncel olarak teknoloji & oyun & internetten para kazanma konularını baz alan bir site açmayı planlıyorum böyle planları olan arkadaşlar var ise ortak çalışabiliriz seve seve :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam önerim rekabeti az olan kelimelere yönelmemiz. Tema konusunda sıkıntınız olmasın yardımcı olurum.
nebudil
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Tema secim kurulum seo tüm ayarlar komple herşey dahil düşünürseniz bana pm atmaniz yeterli olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlk önce adsense eklemek istiyorsan bloğa düzenli olarak içerik yazman gerekir ve bu içeriklerde kendine özgü yani bir yerden kopyalanmamış olmalı tema ise sade basit ama dikkat çeken bişey olursa iyi olur.
BakiKala
Editör & Makale Hizmeti
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör & Yazar
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Birçok alanda paylaşım yapmayı düşünüyorum hikayeler flim önerileri nedir nasıl yapılır şarkı sözleri sonra yararlı bilgiler yemek tarifleri bana yazı içinde ve güzel yerlere ekli adsense teması ve blog ismi önerebilirmisiniz maddi imkanlardan dolayı domain almasam blogspot ismiyle yükseleblirmiyim
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hazır Makale Paketleri Satışı Yapılır. İsteğe göre makale yazılır. Anında Teslim Edilir.