Thyphoon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Blogger'a domain bağlarsanız 6 ay başvuru sürecini beklemenize gerek yok hemen yanar buton zaten başvuru yapabilirsiniz yani. Ama doğrudan fragman sitesine vereceğini sanmam, heleki fragmanları kendiniz upload ederseniz hiç sanmam. Resmi kanallardan embed ile çekmenizi öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
dostum blogger da illa ordan almak zorunda değilsin. geçen bi konu açmış arkadaş yorumlarında gördüm ; blogger daha 1 ay dolmadan dışarıdan başvurmuş ve almış.
ayrıca geleceği düşünüyorsan wordpress felan hikaye. hostu ayrı bi dert + hacklenmesi ayrı dert + eklentileri ayrı dert.
tavsiyem blogger. ama şöyle açıklayım ortada sahte bir düşünce var ; sırf blogspot açtın diye anında indexleniyor sanıyorlar. bu backlink alımına göre değişiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hepinize yorumlarınız için teşekkürler. Ben açtığım site tamamen Google politikalarına uygun olsun ve Adsense reklamı alsın istiyorum. Dediğiniz gibi fragman sitesine Adsense alamıyacaksam projeyi askıya alıyorum. Yerine Wordpress veya bir script kurarak farklı sektöre yönelmek istiyorum. Sektör önerileriniz varsa konu altından iletirseniz çok memnun olurum.
birkaningunlugu.blogspot.com | Birkan'ın Günlüğü
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Para kazanmak istiyorsanız wordpress şart.
Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com