-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Editör, Blogger Tema Yayıncısı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Merhaba arkadaşlar kısa bir süre önce bloggerhocam.com adlı siteyi açmıştım ama istediğim noktaya bir türlü gelmedim nedeni ise vakit yetersizliği ve artık en sevdiğim iş olan blogger temaları paylaşım sitesi açmayı planlıyorum ama almak istediğim bazı alan adları hep dolu sizin bu konuda önerilerinizi bekliyorum Domain avcılardan dolayı önerilerinizi bekliyorum.
DEPHT
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Wordpress deseydiniz wordpress-temalar.net var. Ve Wordpress daha çok tutulan bir sistem.
ehliblog
Yeni adres: Teknojest
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%97)
Hocam merhaba
Şu anda hem blogum hem de blogger temaları paylaştığım tema blogum var. Sana küçük önerilerim olacak.Tam olarak nasıl bir şey yapacaksın bilmiyorum ama
1-Bu forumda kimse blogger temasına para vermez.Herkes biliyordur !!!
2-Çoğunluk butik tarzı işlemi daha iyi buluyor.Yani kişi kendine has tema yaptırmak istiyor.
3-Blog kullanıcılarına link deme ÖLÜYORLAR. Sitesinde daha ilk yazısını yazan hemen blogger tema yapımcısı linkini kaldırıyor.Bir de sitesine DMCA banner koyuyor utanmadan !
Kendi temalarımı paylaşacağım dersen ben ya da başka bir tema paylaşım site sahibinin yanında yer alman daha iyi olur kanımca.
Konu farklı yerlere geldi belki ama düşüncelerimi paylaşmak istedim
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ehliblog adlı üyeden alıntı
Hocam merhaba
Şu anda hem blogum hem de blogger temaları paylaştığım tema blogum var. Sana küçük önerilerim olacak.Tam olarak nasıl bir şey yapacaksın bilmiyorum ama
1-Bu forumda kimse blogger temasına para vermez.Herkes biliyordur !!!
2-Çoğunluk butik tarzı işlemi daha iyi buluyor.Yani kişi kendine has tema yaptırmak istiyor.
3-Blog kullanıcılarına link deme ÖLÜYORLAR. Sitesinde daha ilk yazısını yazan hemen blogger tema yapımcısı linkini kaldırıyor.Bir de sitesine DMCA banner koyuyor utanmadan !
Kendi temalarımı paylaşacağım dersen ben ya da başka bir tema paylaşım site sahibinin yanında yer alman daha iyi olur kanımca.
Konu farklı yerlere geldi belki ama düşüncelerimi paylaşmak istedim
Hocam benimde bi blogger üzerine blogum var oraya temaları türkçeleştirip koyuyorum fakat emeğe saygı açısından footer linkli kalmıyorum sadece yanına düzenleme olarak linklimi veriyorum.Bu arada siz kullandığınız temadan memnun musunuz elimde o tema varda kullanmayı düşünüyorum yada blogunuzda magnews blogger temasının görmüştüm ama onun kurulumunda bir kaç sıkıntı oluyor düzgün durmuyor.Teşekkürler :)
http://kodblogcum.blogspot.com // Türkçe Blogger Temaları ve Blogger Destek
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Editör, Blogger Tema Yayıncısı
-
-
Ad Soyad
H** A**