lostyazilim

Blogumun temasını değiştirdim incelermisiniz?

28 Mesajlar 2.181 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

muratsdemic muratsdemic WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 184
  • Beğeniler 10 / 23
  • Ticaret 31, (%100)
tabiki ilerleyen zamanlarda daha güzel temalar yapılacaktır elbet ama dünki temaya göre baya güzel oldu benim için yorumlarınız için teşekkür ederim

wmaraci
reklam

oorka oorka WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek serbest
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 664
  • Beğeniler 36 / 101
  • Ticaret 5, (%100)
bence tema iyi fakat arkaplana okyanus dibi vb. fotoğraflar koyarsanız daha hoş olur ki kullanıcılar için temanın pek bi önemi olduğunu düşünüyorum

• Üyelik 19.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 184
  • Beğeniler 10 / 23
  • Ticaret 31, (%100)
oorka evet bu dediğiniz gerçekten önemli tema iyiyse yazılar okunuyor bu kendim içinde geçerli bu dediğinizi dikkate alacağım

Bydogu Bydogu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 558
  • Beğeniler 23 / 140
  • Ticaret 4, (%100)
K.b ama ilkokul çocuğu bile daha temiz bir kodlama yapardı en azından yanii border:2px dashed #144771 nedir abi :D

wmaraci
wmaraci

UNKEF UNKEF WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ARGE
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 2422
  • Beğeniler 995 / 744
  • Ticaret 17, (%100)
Alışıldık temaların dışında olması çok güzel. Tema üzerinde görsel değişiklikler yaparsanız çok daha güzel olacağını düşünüyorum.

• Üyelik 19.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 184
  • Beğeniler 10 / 23
  • Ticaret 31, (%100)
Bydogu kardeşim ön yargılı olmadan önce karşındaki insanı tanımanı öneririm ilk defa bir blog yazıyorum ve web masterlıkla alakam yok yani tamamen acemi olarak görebilirsin beni :) serras62 teşekkür ederim görsel değişiklikten kastınız arka plan yapılandırması felan mı yoksa logodada mı değişikliğe gitmeliyim?

• Üyelik 25.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 558
  • Beğeniler 23 / 140
  • Ticaret 4, (%100)
ha pardon acemiyim yaz :D bi dahakine ilk sefer için iyidir ama ben girinc esiteye gözüm yoruldu beyaz ile sarı renkler kullan :) mavşii tonalrıda ekle dah aiyi bi tema için yada hazır için blogger themes arat daha iyilerinede yardımcı oluruz :) k.b

KubiGuven KubiGuven Sms Onayı Gerekli Telefon Onaysız
  • Üyelik 23.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** G**
  • Mesajlar 70
  • Beğeniler 0 / 13
  • Ticaret 1, (%100)
aktuelsöylesi Tema eski zamanlara ait olduğu için öyle görünüyor. Tamamiyle Seo üzerinde çalışmalar yapılmış bir temadır. Basit olmasının sebebi hem o yüzden hemde arkadaş basit bir tema istediği için gösterildi ve beğenildi. (Bu arada sitenizin hiçbirine girilmiyor, bilginiz olsun...)
ogzhntr yorumun için teşekkür kardeşim, iyi çalışmalar iyi forumlar...
kalbimiver Yorumun için teşekkürler kardeşim, iyi çalışmalar iyi forumlar...
oorka Yorumun için teşekkürler söylediklerini değerlendireceğim, iyi çalışmalar iyi forumlar dilerim...
Bydogu Öncelikle merhaba kardeşim... Sana söyleyecek bir söz bulamıyorum yukarıda aktuelsöylesi arkadaşa bahsettim durumu umarım sende okumuşsundur. Ayrıca eski bir tema olduğu için görünüşe pek önem verilmemiş olabilir, bunu bu şekilde aşağılayıcı tarzda söyleyemezsin, hitap edemezsin ve küçümseyemezsin. Bu küçümser ve küçük düşürücü yorumunla ilgili kategori görevlileri olan Ejder ve @[Barış](userid:404) bu saygısızlığınla ve küçümser yorumunla mutlaka ilgileneceklerdir.
serras62 Yorumun için teşekkür ederim kardeşim, iyi forumlar iyi çalışmalar...

Bariswp Bariswp ZM Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ZM
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 2267
  • Beğeniler 316 / 445
  • Ticaret 15, (%100)
Son zamanlarda forumda artan bu tavırlar hakkında yönetimce büyük önlemler alacağız diye düşünüyorum. Ancak sizlere tavsiyem eğer bir konu hakkında olumlu ya da olumsuz yapacağınız yorumunuz yoksa o konuya hiç mesaj atmayın hele ki dalga geçmek için hiç mesaj atmayın.

Sizin tavrınız ne kadar saygılı ve düzgün olursa karşınızda ki insan da size o şekilde davranır.Aksi taktirde ne karşıda ki insan ne de yönetimin saygısını kazanırsınız.Bunu bir uyarı olarak anlamanızı diliyorum..

Wmaracı aklınızda ki soruları sormanız,öneri almanız ve paylaşımda bulunmanız için var bizlerde düzeni sağlamak için buradayız. Herkesin birbiri ile dalga geçtiği ,küçümsediği bir meclisde kimsenin kimseye yararı dokunmaz.

İyi forumlar.

• Üyelik 25.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 558
  • Beğeniler 23 / 140
  • Ticaret 4, (%100)
şakadan da kimse anlamıyor ilk acemi temam diye birşey okumadım ben kafamca yazdım k.b dedim ayrıca göz yorucu renklerin uyumsuz oduğu yargısına vardım border tipinin türünün renginin alaksız olduğunu mizahi yönden belirtmeye çalıştım birz daha anlayışlı olun yok uyarcakmış yok oymuş yok buymuş eleştiriye açık değilseniz konu açmıcaksınız kardeşim kimseye saygısızlık yaptığımız yok o senin Yanılgıalrın ve bu beni ilgilendirmez , ki ben de düzgün bir tema yapmasam biri bana çocuk bile daha iyi yapadı diye eleştiri atsa ki o zamn git çocuğa yaptır diye karşılık veriridim saygısızlık diyerek uyarı aldırtmaya çalışıyosan bana laf yetiştirmeden önce temanı düzenle nedn böyşle bir yargıya varmışım onu anla kapişş ;) :) forumun anlamıda budur biri knu açar kötüyse şaka amacıylada ciddi anlam olark da yorumlar yapılır forumların amacını daha gütmemişsiziniz siz azizim ;)

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al