-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Son 5 aydır boşum, boş geçti..
Belli bir süre daha boşum ama ne yaapcağımı bilmiyorum :S,
Uygulamalarım var kendi çapında ilerliyorlar, onlara ilave yapabileceğim bir şey yok, para kazanacak ömürlük kazanç olacak bir şeyler yapmak istiyorum bilmiyorum ama ne yapacağımı, belli bir süre daha boşum bana akıl verebilecek birileri var mı şunu yap bunu yap diyebilecek..
Çağımızın mesleği sonuçta internet ne yaapbilriim, nereden kazanç sağlayabilriim ?
Lol oynamaktan sıkıldım oyunla boşa zaman geçirmek istemiyorum, spor yüzme bunlara devam edeceğim ama ben kazanç anlamaında diyorum sizce zamanımı gücümü neye yönlendirebilirim ?
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Niche çalışmalar yapın hocam geleceğe yatırım
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
@ismail03 Guncellenmesi gereken nicheler de var sadece 10-15 makale yazıp birakacaginiz nicheler de. Konu önemli sürekli kendini değiştirip yeni alanlar yeni gelişmeler yaratıyorsa takip etmeli ona gore devam etmelisiniz. Ben pasif olan alanlarda çalışıyorum siteyi açıp bildiğim kadarıyla seo çalışmasını yapıp bırakıyorum. Artık ne gelirse .
Trablus
Başarı = Doğru Strateji
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Analist
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Guzel bir yere gidin. Alin elinize defterle kalemi ve hedeflerinizi yazın. Hangi iste daha yeteneklisiniz. İsinizi nasil daha iyi gelistirebilirsiniz gibi konulara kafa yorun. Uzun ve kisa vadeli hedeflerinizi yazin bu spor olur kitap okuma olur. Çeşitlendirme bilirsiniz niz
2 kişi bu mesajı beğendi.
www.hizlikazanc.org