-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
19, (%84)
Yaparsan ilk alıcı ben olurum :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar donanım uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
yapar ve Neobrondan daha ucuza satarsan ılk alan ben olurum:)
Kuva-i Kafsinkaf
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
yorumlarınız için teşekkür ederim, sanırım yapacağım bu programı :) , seo konusunda her zaman programların zararı olduğuna inanmışımdır. özellikle backlink olaylarında yani bir siteye 30 bin backlink alsan ne olur cöp olduktan sonra. programda bu işi özellikle doğal gözükmesi için zamana yaymak birinci hedefim olacak. yani sanki manuel yapılıyormuş gibi.
hatta bir kaç arkadaşımlada görüştüm, seo hakkında bilgili olan kişilerle algoritma konusunda destek almak için onlarda bana program üzerinden eklenen her siteyi programdan ayrı olarak manuel inceleyip ona göre özel planlarda uygulanabilir dediler . fiyat konusunda pahalı birşey düşünmüyorum ama site sınır özelliği eklerim herhalde örneğin 5 site 10 site vs vs.
15 gün içinde referans için programı yayınlarım . geri dönüş olursada paket program haline dönüştürürüz :)
Ekleme : Şuan aklıma değişik bir uygulama metodu geldi. peki ya size bu uygulamanın garantili olarak kesin sitenize faydasını olacağını söyleseydik faydası olmazsa geri iade şartını da kabul etseydik nasıl olurdu acaba :)
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yapabilirseniz Scrapebox'dan daha fazla özelliğe sahip bir program yapın. Yüzbinlerce dolar kazanmanız da işten bile değil.