Merhaba arkadaşlar önce kendimden bahsedeyim.
Liseyi bitiremedim ve şuan aölde okumaya çalışıyorum evede yük bindirmek gibi bir lüksüm olmadığı için sabah 8 akşam 17 inşaatta babamın yanında çalışıyorum (tabi ki piyasanın altındada olsa para alıyorum) İnternet sektöründe şimdiye kadar az az da olsa paralar kazandım ama hep adult siteler üzerinden kazandım şuanda aylık 150-200 arası adulttan kazanıyorum fakat artık adulttan ciddi anlamda sıkıldığım ve uzun vadeli olmadığı için bırakıp bana azda olsa sürekli kazandıracak bir site kurmaya karar verdim.
Site genel bilgi sitesi olacak sitede sağlık, teknoloji, tarih, kültür, sanat gibi konularda bilgiler yer alacak.
Site kurulurken wordpress altyapı kullanılacak, ücretli ve kaliteli bir tema alınacak.
İçerik olarak günde 2 tane +250 kelimelik makale yazabilirim.
günlük içerik: 2 tane +250 kelimelik özgün makale + hazır alınacak özgün makaleler
siteye ayrılabilecek aylık bütçe: 200 tl
Sizce bunlarla biryere gelebilirmiyim? Diğer büyük sitelere baktığımda +300 kelimelik 7-8 tane makale yayınlıyorlar günlük, ve bu benim bütçemin kaldırmayacağı bir durum olduğu için yapamam... Aylık 200 tl ile siteye yeterli desteği verebilirmiyim onun içim şüpheliyim...
Ek Olarak: Neden kimse tavsiye vermeden okuyup geçiyor anlamıyorum...