-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Dijital İşler
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar ilk önce şöyle konuya gireyim.Bu firma rehberi siteler var.Yok işte Isparta'da, Ankara'da v.s alışveriş, emlakçılar, nakliye gibi kategorilerde siteler kuruluyor.
Yada sadece nakliyatçıların, üni. yurtlarının bulunduğu siteler var.Gold üye-Normal üye şeklinde seçenekleri mevcut.
Gold üyeler yıllık/aylık ücretlere tabi tutuluyor.
İşin aslını siz anladınız.Tüm arkadaşların yorumlarını bekliyorum.Ona göre bende birşeyler yapmayı düşünüyorum da.
Şimdiden yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
www.stratejiksozluk.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mobil ve Web Geliştirme
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Cazip bir domain bulabilirsen il / ilçe rehberi tarzında ya da belirttiğin gibi bazı mesleklere özel denenebilir. Sürekli reklam yapman gerekecektir. Epey emek ister.
1 kişi bu mesajı beğendi.
ヅ
blueffect
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam inan bana piyasadaki butür sitelerin içeriği o kadar saçma sapan ki o tür bir site olduğunu gördüğüm an direk geri tuşuna basıyorum, bu konuda şu çok önemli site tasarımın sade ve rahatsız edici olmamalı bu bir, sektörüne göre tanıtımını yaptığın firmanın sadece telefon ve adresi yazmamalı mümkünse bir iki resim olmalı ve o firma ya da kurum hakkında insanlar puan verebilmeli ve yorum yazabilmeli bu iki.
Şimdi Google 'ı açın ve sektörel bir siteye girin karşınıza şöyle bir manzara çıkıyor sayfanın tepesinde reklam sağında reklam solunda reklam altında reklam, tam ortasında 3 satır, firma adı, telefonu, adresi.
Kardeşim benim derdim sadece firma bulmak olsa zaten Google 'a Çatı kaplama malzemeleri yazınca onbin tane firma sitesi çıkıyor neden bu siteye bakayım, ben gerekirse o firma hakkında yazılmış yorumla varsa onları görmeliyim, yani site kullanıcı hatta firmalarla ilişki içerisinde olmalı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Dijital İşler
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aynen bende yorumun çok öenmli olduğunu düşünüyorum.Gold firmalardan çok ziyaretçileri önemsemek gerekiyor.Fakat gold üye olanlar çok mu? Sonuçta en az yıllık 50 lira alan aylık 100 lira alan siteler dolu.Bunlar parasız yapmıyordur herhalde.Açıkçası bunu baya merak ediyorum.
www.stratejiksozluk.com