-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Teknoloji ve Psikoloji
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Webmasterları ilgilendiren son haberleri ve makaleleri yayınlamak bence en iyi fikir.
Mesela Wordpress ile ilgili yazılar, dünya geneli site sahiplerini ilgilendiren konular, SEO makaleleri, Google algoritma güncellemeleri, Alexa hakkında yazılar vs vs. Aslında mükemmel bir site yapılabilir bu domainle. Webmasterların her gün ziyaret etmek isteyeceği bir site yapabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web Tasarım/Yazılım/Bilişim
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
anonymated adlı üyeden alıntı
Webmasterları ilgilendiren son haberleri ve makaleleri yayınlamak bence en iyi fikir.
Mesela Wordpress ile ilgili yazılar, dünya geneli site sahiplerini ilgilendiren konular, SEO makaleleri, Google algoritma güncellemeleri, Alexa hakkında yazılar vs vs. Aslında mükemmel bir site yapılabilir bu domainle. Webmasterların her gün ziyaret etmek isteyeceği bir site yapabilirsiniz.
katılıyorum :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
₪ #GRAFİK TASARIM #WEB TASARIM #YAZILIM #DONANIM #WORDPRESS ₪
mwt
RadKod-İzmir Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
50, (%96)
webmaster araçları olabilir - sıra bulucu, seo analizi gibi ama bunların sınırı olmayacak sınırsız olsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
yani konuyu özetlersek şu şekilde olacak örnek veriyorum; Youtube forumu düşünelim içinde sadece youtube konuları para kazanma gelişim süreci vs. gibi diyorsunuz. Evet mantıklı ama konu asla sapmamalı webmaster gelişimine etki eden bir blog olmalı yani ??
Ek Olarak:
mwt adlı üyeden alıntı
webmaster araçları olabilir - sıra bulucu, seo analizi gibi ama bunların sınırı olmayacak sınırsız olsun
bunu ek olarak subdomain altında yapabilirim.. mantıklı sınırsız olmalı
mail: barisdogaan@gmail.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Aslında Youtube'u falan hiç kastetmedim. Direkt site sahiplerini ilgilendirsin. Youtube olursa o zaman webmaster kelimesi ile alakası kalmaz :)
sadece misal verdim hocam. youtube olmayacak. Site sahiplerini ilgilendirmeli. Yani pasif kullanıcıları ilgilendirecek bir şey olmamalı demek istiyorum. Öğreticiden ziyade geliştirmeye dayalı
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
işte ders bölümü olsun istemiyorum. Öğreticiliğe girmemeli. Onun yerine örnek olarak ; " Türkiyenin en iyi webmaster forumu olmak için " vsvsvs örnek bir başlık
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Cengiz Kaya adlı üyeden alıntı
wmhane.com - benim site :D ama ilgilenmiyorum hocam webmaster kategorileri doldu heryerde var ya çok emek harciyacan yada boşa emek harciyacan :D
konu sayesinde domain sahiplerinide tanıyoruz :D ama arkadaşların dediği gibi web site sahiplerini ilgilendirecek bir şeyler olursa. Her gün siteye ziyaret sağlanır. Yani tekrar ediyorum eğitici şeyler yerine geliştirici olmalı. Webrazzi bir teknoblog ama bana göre diğer siteler arasında çok farklı bir duruşu var..