Öncelikle iyi forumlar;

Sayın webmaster arkadaşlarım.yakın bir akrabamın hosting şirketi var.fakat 2000 yılından beri bu sektörde olmasına rağmen aylık kazancı çokta iyi degil çünkü bir cms hosting sistemi değilde html site kullandığı için güven vermiyor birde telefon ile destek değilse mail ile veriyor.buda onu aşağı çekiyor.sunucu özellikleri iyi ve cloud sistem kullanıyor.

Bende teklif sundum.%70 bana indirim yapacak bende kendi karımı belirleyip sarıcam.sizce yasal Bir sorumluluk varmı çünkü benim sattığım hosting paketleride bildirip vergisini oduyecek. Yersaglayıcıya benim açacağım hosting satış sitesini ekliyecek kendine ait olarak.

Diyeceksiniz ki neden siz bu şekilde giriyorsunuz ? Çünkü masraf yok en fazla Bir whmcs alırım 2 tanede faturalı hat 6000 dk lık paket olarak 7/24 destek için. Birde sunu fark ettim turkiyede çok az sayıda desteği hakkı ile veren firma var o konuda da ağzım iyidir ikna kabiliyetim satış sonrası destek vb. Ve paketleri aylık ödeme ile webmaster arkadaşlara uygun fiyata satmayı düşünüyorum.

Bana öneriniz ne olur ne yapayım gireyimmi bu işe ?,çünkü yaparsam omur boyu yapacağım.isim bu olacak (teknik bilgim çok iyi bilgisayar mühendisliği okuyorum)