lostyazilim
tr.link

Bu Facebook'un Derdi Ne?

2 Mesajlar 667 Okunma
lstbozum
tr.link

CivanDemir CivanDemir Merhaba Dünya Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Teknisyen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** D**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 330 / 389
  • Ticaret 14, (%100)
Arkadaş, kaç keredir sponsorlu reklam vermeye çalışıyorum. "Reklamınız onaylandı" diyor , 30 kuruş harcayıp , reklam hesabını kapatıyor. Ben böyle kıl bi'şey görmedim.

İlk önce sanal kart ile bi' hesabımda reklam vermiştim, kabul edildi. Sonrasında 30 kuruş'a varır varmaz hesap kapatıldı. Bende kendimce " belki 3 liralık verdim diyedir veya kart benim adıma olmadığı içindir" dedim.

Sanal kart'ı , kart sahibinin izni olarak kullandığımı ispat etmek için arşıma bi' form çıkardılar. Hepsini doğru ve düzgün şekilde doldurdum. Hesap tekrar açıldı. Açıltıktan hemen sonra yine kapandı.

Aradan günler geçti..

Geçen de kendi adıma Enpara.com'dan kart aldım. İçine bir miktar para yükleyip yeni bir sayfa ve yeni bir facebook profili oluşturdum tüm bilgilerimin gerçek olduğu (o derece önemsedim, sırf reklam onaylansın diye), Hatta yine az miktarlık reklam verdiğimden dolayı iptal ediyorlardır düşüncesiyle bu sefer 30 liralık reklam verdim. Ve az önce yine hesap kapatıldı. -ki ben hesabıma kimlik doğrulaması bile yaptım. Buna rağmen kabul edilmiyor-

Hayır yani, reklamını verdiğim gönderi ve sayfada da bir sıkıntı yok. Gayet normal halinde bir bilgi sayfası. Niçin böyle saçma sapan bir iş yapıyor facebook anlamış değilim.

wmaraci
reklam

nuktoprak nuktoprak Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 266
  • Beğeniler 72 / 69
  • Ticaret 28, (%100)
Yayimlamak istedigin ilanin SS'sini atarsan yardimci olabilirim.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al