-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Sitem imzamda var. Şu an sitede yalnızca bilgi paylaşımı yapıyorum. Bu domainle alakalı bir şeyler geldi aklıma ama tam oturtamadım.
Ülkemizdeki kahve içilecek güzel mekanlar, kafeler, yemek yenecek güzel yerlerin tanıtımları, oraya giden insanların paylaşım yapmaları falan.
Mesela bir kafeye giden iki arkadaş resim çekiliyor ve bunu sisteme atıyor.
Veya oradayken kafenin kendisini nasıl karşıladığını, kafenin iyi mi kötü mü olduğunu olumlu olumsuz yorumluyor veya puanlıyor.
Ya da o gün site bloğunda paylaştığımız bir bilgi üzerinde kafedeyken yorumlaşıyorlar, tartışıyorlar falan. En güzel yorum yapana küçük küçük hediyeler verilmesi falan.
Fikri geliştirme ve oturtma konusunda bana yardımcı olur musunuz? Bunlar için temalar yeterli gelmez, script yazdırmam lazım. Bana ne kadar mal olur? Daha başka neler yapabilirim bu alan adıyla alakalı?
techvadi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Design
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
swarm tarzında bişiler mi
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Swarm, foursquare ve birden fazla alternatifi olan dev projeler. Her zaman fazlasını istemek ruhumuzda var ancak sorum şu olur; sizde de fazlası var mı? Bildiğiniz yoldan devam edin, projenizi öldürmeyin derim.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Valla hocam pek tutacağını sanmıyorum. Özellikle ziyaretçileri çekmek istiyorsanız ingilizcemsi isimler dikkatlerini çekiyor ziyaretçilerin. Veya çok klas bir isim olacak. + olarak tema görünüm falan da önemli. Açık konuşmak gerekirse Hueman temasının renk uyumlarını berbat etmişsiniz, font seçiminiz tam hayal kırıklığı zaten.. Bence biraz daha düşünün siz. Kolay gelsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
İşletme
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
zaten yapılan ve hali hazırda çok ilerlemiş projeleri, sanki ilk defa siz düşünmüşçesine anlatma tarzınızda güzelmiş... ama o işler sadece domainle olmuyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Çok tutmaz. Onedio, listelist, line.do. bunlar varken ya daha iyisini yap, yada zamanını öldürme. keyif için yapacaksan yap eyvallah ama para kazanacam diyorsan hemen yeni projeye atıl. makale yazarak değil kod yazarak para kazanmaya çalış.
Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
İşletme
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eleştiriyi nasıl aldığınıza bağlı bazen eleştiride faydalı olabilir insana,belki dikkatini çekmemiştir ama eleştirirken bunu yapan daha iyi sistemlerin olduğunu söyledim onları kontrol edip onlarda bir üst seviye bir sistem kurabilirseniz başarılı olursunuz.eleştiri kötü değildir eleştirilmemek kötüdür.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kalite
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam bu dalda ileri teknoloji kullanan bir çok büyük firma bulunuyor.Bence farklı bir projeye yönlenmeniz daha iyi olacaktır.İyi forumlar...
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
B** A**
-