-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
bilgisayar
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
arkadaşlar 10 yıldır bitkisel ürünler sektöründe hizmet vermekteyim aklıma gelen ve eksikliğini hissettiğim bir konuda sizin değerli fikirlerinizi almak isterim. piyasaya yeni çıkan bitkisel ürünlerin tanıtıldığı, hangi ürün yeni çıktı kim çıkardı ne işe yarar v.s konuları içerin bir site kurma fikrim var bunun için hazırda domainimde var nasıl olur sizce?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
51, (%96)
alanınızda bilgiliyseniz illaki ilgili bir şekilde yazmanız doğrultusunda her zaman o iş tutar. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
bilgisayar
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
bilgi birikimim var ben şöyle düşünüyorum ilk önce kendim araştırıp.ürünleri gireceğim ileriki zamanlarda ürün sahibi kendi üye olup kendi ürününü kendi girsin mantıklımı?
Ek Olarak: ha bu arada amaç para kazanmak değil*
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
internet işleriyle uğraşan bir yat kaptanı.
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
ilk önce 500+ içerik girmelisin ki ziyaretçi sayısı binin üstüne çıksın... sonra biraz reklamla dediğin gibi üyelerin yürüttüğü bir site olabilir...
izmir şehir rehberi.
www.izmiralsancak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
bilgisayar
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
peki önerebileceğiniz bir script varmı bu işe uygun?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog. / Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Hocam bahsetmiş olduğunuz sektör tamamiyle uyanık sürüsüyle dolu, size itafen birşey söylemiyorum yanlış anlamayın ama bitkisel ve diğer sağlık ürünlerinin satışının yapıldığı çoğu internet sitesi zaten illegal olarak bunu gerçekleştiriyorlar, örnekle x ürünü çıkıyor bu şahıslar hemen tüm domain uzantılarını alıyor ve adwords ile bu asıl sahipler üzerinden kar elde etmeye çalışıyor. Sektörü bizzat gözlemledim, bunun için bir yer oluşturmanız size bir fayda sağlamayacaktır, keza bu gözlemlediğim kişiler daha ürün Türkiye'de çıkmadan tek sayfalı satış sitelerini yaptırıyordular.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
bilgisayar
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
hepsine katılıyorum yalnız ben genelde kullanıcıları bilgilendirmek amacındayım.yani bu işe yarayan şöyle bir ürün çıktı şurada yada şuralarda satılır gibi