lostyazilim

Bu işler tek başına olmuyor ekip şart.

21 Mesajlar 2.269 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

amatoryus amatoryus WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek müzisyen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** G**
  • Mesajlar 1531
  • Beğeniler 253 / 293
  • Ticaret 1, (%0)

BigSEO adlı üyeden alıntı

Youtube kanalına da gerek yok. 3 kişi yeni bir forum kurup bunu büyütebilir. Bence hala forumlarda iyi paralar var.

Melih Atasever adlı üyeden alıntı

kesinlikle katılıyorum. İzmirde kimse yok heralde yapalım bizde :D

forum derken ne gibi bir forum hocam aklımda yok fakat merak ettim

Ek Olarak:

ssyazilim adlı üyeden alıntı

Ekip olmadan günde bir kaç saat ayırarak sitelerimle ek gelir olarak aylık bin lira civarı kazanıyorum çok şükür yeterki uzman olduğunuz alanda ilerleyin.

Maşallah arkadaşım Allah daha çok versin

wmaraci
reklam

MelihAtasever MelihAtasever ☆☆ Atasever Media ☆☆ Kullanıcı
  • Üyelik 21.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci-Webmaster
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 853
  • Beğeniler 239 / 239
  • Ticaret 140, (%100)

amatoryus adlı üyeden alıntı

forum derken ne gibi bir forum hocam aklımda yok fakat merak ettim

Ek Olarak:

Maşallah arkadaşım Allah daha çok versin

Genel bir forumda olabilir ekibin iyi anladığı işlerinde , ama bütçem olsa izmirde yapacak olsam her alana değinidirdim forum olarak. Bunun yanısıra madem toplanıyoruz web firması kurardım ve markalaşma yolunda ilerleyerek hem sitelerimiz bize referans olur hem gelir kaynağı olurdu diye düşünüyorum.

Zaman içerisinde yavaş yavaş herşey tabikide.

prodoviz.com

scopewm scopewm https://goo.gl/kheJRt Kullanıcı
  • Üyelik 31.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad U** K**
  • Mesajlar 181
  • Beğeniler 52 / 56
  • Ticaret 20, (%100)
freelance takılınırsa çok mantıklı ama becerilerine göre ekip bulmakta çok zor örnek vereyim benim boyle bir deneyimim oldu blog yapıcaktık nerdeye bütün işi yapmak zorunda kalmıştım zira ekipte kimsenin bilgisi yoktu, yeteneğe göre değerlendirilmeli

Grafik Hizmetleri | https://goo.gl/kheJRt | behance.net/scopewm

amatoryus amatoryus WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek müzisyen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** G**
  • Mesajlar 1531
  • Beğeniler 253 / 293
  • Ticaret 1, (%0)

Melih Atasever adlı üyeden alıntı

Genel bir forumda olabilir ekibin iyi anladığı işlerinde , ama bütçem olsa izmirde yapacak olsam her alana değinidirdim forum olarak. Bunun yanısıra madem toplanıyoruz web firması kurardım ve markalaşma yolunda ilerleyerek hem sitelerimiz bize referans olur hem gelir kaynağı olurdu diye düşünüyorum.

scopewm adlı üyeden alıntı

freelance takılınırsa çok mantıklı ama becerilerine göre ekip bulmakta çok zor örnek vereyim benim boyle bir deneyimim oldu blog yapıcaktık nerdeye bütün işi yapmak zorunda kalmıştım zira ekipte kimsenin bilgisi yoktu, yeteneğe göre değerlendirilmeli

hocam çok güzel fakat bana göre bu işler yan yana gelmeden insanları tanımadan tartışmadan olmuyor. forumda skype de hep yarım kalıyor yada bazen pişman da ediyorlar insanı.. benim ofis adı altından toplanma noktası kurmamın sebebi bu 30 kişi gelir aralarından 3 sağlam adam bulursun güzel bir ekip oluşur başka şehirlerden arkadaşlar ile anlaşılır, çalışılır, iş alınır, ortaklık kurulur vs..
Zaman içerisinde yavaş yavaş herşey tabikide

wmaraci
wmaraci

MelihAtasever MelihAtasever ☆☆ Atasever Media ☆☆ Kullanıcı
  • Üyelik 21.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci-Webmaster
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 853
  • Beğeniler 239 / 239
  • Ticaret 140, (%100)

hocam çok güzel fakat bana göre bu işler yan yana gelmeden insanları tanımadan tartışmadan olmuyor. forumda skype de hep yarım kalıyor yada bazen pişman da ediyorlar insanı.. benim ofis adı altından toplanma noktası kurmamın sebebi bu 30 kişi gelir aralarından 3 sağlam adam bulursun güzel bir ekip oluşur başka şehirlerden arkadaşlar ile anlaşılır, çalışılır, iş alınır, ortaklık kurulur vs..
Zaman içerisinde yavaş yavaş herşey tabikide

aynen öyle hocam katılıyorum :)

prodoviz.com

Doruk Doruk alea iacta est. Kullanıcı
  • Üyelik 29.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek WebApprantice
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 1361
  • Beğeniler 150 / 524
  • Ticaret 23, (%100)
Bence fikir güzel, bu işe gerçekten emek vermek istiyorsan ve kendin gibi birkaç kişi bulup birşeyler üretmek istiyorsan gerçekten güzel.

Evden çalışma. İş disiplini edinebilirseniz ofiste çalışarak %300 daha fazla verim alırsınız.

Maddi durumunuz iyiyse sorun değil ama, elde para getiren bir proje olmadan aylık 600 TL kirayla ofis işini sürdürmeniz çok zor. Zaten öyle bir yeri tutmak için kafadan harcamanız gereken tutar yaklaşık 1500 TL. + Masa/Sandalye, Kettle, elektrik-su abonelik ücretleri derken 2000 Lirayı geçer masrafınız.

Benim tavsiyem ayda 150 TL'ye han içinde bir dükkan tutmanız. Bu şekilde birşeylere başlamak hırs ve beraberinde motivasyonu sağlar.

Ve her ne kadar herkes iyi niyetle toplansa da, -ciddi anlamda çalışma yapılacaksa eğer- çalışmaya başlamadan önce mutlaka kapsamlı bir sözleşme düzenlenmeli. işin içinde dönen rakamlarda sıfırlar arttıkça anlaşmazlık mutlaka çıkacaktır.

scopewm scopewm https://goo.gl/kheJRt Kullanıcı
  • Üyelik 31.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad U** K**
  • Mesajlar 181
  • Beğeniler 52 / 56
  • Ticaret 20, (%100)
işin açığı elalemin işinde çalışan gibi ve çalıştığın gibi kendi projende çalış aynı parayı kazanırsın ama nedense bir rehavet bizi kapitalist sisteminin çarklarında sıkıştırmaya devam ediyo

Grafik Hizmetleri | https://goo.gl/kheJRt | behance.net/scopewm

erekaone erekaone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 559
  • Beğeniler 172 / 219
  • Ticaret 0, (%0)
Şu an Doğan hocamla skype dan görüşüyoruz var güzel fikirler ve bence uygulanabilir ya zaten bence biz kaybediyorsak hep üşendiğimizden tırstığımızdan kaybediyoruz arkadaşlar.

SafakCALiSKAN SafakCALiSKAN lafliyorum.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Amele V.2
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** Ç**
  • Mesajlar 4641
  • Beğeniler 1124 / 1125
  • Ticaret 7, (%100)

dostum şöyle sallıyorum beşiktaş da üst katlarda aylık 600 e falan ofisler var vergisine bilmem neyine gerek yok az çok bu işleri biliyorum sonuçta bir mal satmıyorsun şikayet etseler bile bir ceza kesemezler ofiste 3 - 5 pc olucak okadar

para kazanılan her türlü işe maliye karışır. eğer onlara görünmeden iş yaparsanız iyi kazanabilirsiniz ama teftişe denk gelirseniz fena cezalar ödeyebilirsiniz. en iyisi home office çalışmak

muhendiss muhendiss tavsiyelazim.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1922
  • Beğeniler 52 / 360
  • Ticaret 54, (%100)

arkadaşım forum da niye üyesin ozaman iş yapıyorsun yaptırıyorsun belki bir sürü arkadaş edindin buradan belki görüştüğün bile var vss.. benim oldu mesela.. bu tarz forumların güzelliği de burada

Eğer daha önce girişimcilik tecrübesinde bulunduysanız bişey diyemem. Ama sadece fikir varsa sözümü bir düşünün. En YAKIN arkadaşınla bile iş kursan sonra sıkıntı çekebilirsin. Amatör düşünce profesyonele dönünce işler değişir her zaman.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al