lostyazilim
tr.link

Bu leptopa SSD Nasıl Olur?

7 Mesajlar 884 Okunma
lstbozum
tr.link

SizinWeb SizinWeb . Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3625
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)
Slm arkadaşlar yaklaşık 3 4 ay önce buradaki http://www.vatanbilgisayar.com/asus-x553ma-celeron-n2940-225ghz-2gb-500gb-156-intel-win81-bilgisayar.html#genel-bakis leptop un aynısını satın aldım ancak son zamanlarda baya bir kasmaya ve donmaya başladı acele ile o an işlerimi hal edebilmek için satın aldım mecburiyetten bu bilgisayara SSD taktırmayı düşünüyorum önerileriniz nelerdir ürün tavsiyelerinizi linkleri ile atarsanız sevinirim satın alma ve araştırma açısından bana faydası olucaktır.

Ek Olarak: Adobe photoshop,dreamweaver,notepad++, adobe bridge localhost ve tasarım grafik alanları için genelde kullanmaya çalışıyorum olmadı bu kulanımlara uygun bir ps önerebilirsiniz ama önceliğim şu an ssd ile olursa devam edebilmek hızlandırmak bilgisayarı

Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
wmaraci
reklam

Shakedown Shakedown Forza BEŞİKTAŞ Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Çevre Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 1708
  • Beğeniler 225 / 548
  • Ticaret 60, (%100)
İllaki hızlanır ama bunun hdd ile fazla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum, celeron hocam yanı yazık ssd'ye :D

"Tabiatın isteklerini anlamazlıktan gelen, cezasını görür." [Balzac]

CivanDemir CivanDemir Merhaba Dünya Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Teknisyen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** D**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 330 / 389
  • Ticaret 14, (%100)
Bilgisayar'da genellikle ne işlem yapıyorsunuz? Nelerle uğraşırken donuyor? Yoksa sürekli bi' ağırlık mı söz konusu?

Akelmoda Akelmoda Akel Moda Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / K
  • Meslek patron
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** P**
  • Mesajlar 77
  • Beğeniler 3 / 15
  • Ticaret 0, (%0)
Celeron + 2 gb Ram var ssd de taksanız ram ve işlemci ssd yazma ve okuma hızına yetişemeyecektir dolayısıyla ssd nin tam verimini alamayacaksınız ve yine yavaş gelecek size tavsiyem bu ürünü satmanız ve biraz daha üst seviye bir ürün almanız ayrıca asus yerine lenovo almanızı tavsiye ederim asus hp toshiba gibi ürünlerin bazı modellerinde kronik problemler var çok ısınma gibi mesela

wmaraci
wmaraci

Nisroc Nisroc Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** P**
  • Mesajlar 100
  • Beğeniler 30 / 17
  • Ticaret 3, (%100)
Bu ürünü satın almanız başta zaten hata olmuş hocam. Bence bunu satıp, biraz daha ileri seviyede bilgisayar bakmanız.

Bknz: i5, i3 gibi seriler.. Olmadı bir AMD alır mutluluklar dileriz.

SizinWeb SizinWeb . Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3625
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)

CivanDemir adlı üyeden alıntı

Bilgisayar'da genellikle ne işlem yapıyorsunuz? Nelerle uğraşırken donuyor? Yoksa sürekli bi' ağırlık mı söz konusu?

Aslinda surekli bir agirlik soz konusu yukarida yazdigim ozellikleri kaldiricak leptop oneriniz varsa sevinirim

Ek Olarak:

Nisroc adlı üyeden alıntı

Bu ürünü satın almanız başta zaten hata olmuş hocam. Bence bunu satıp, biraz daha ileri seviyede bilgisayar bakmanız.

Bknz: i5, i3 gibi seriler.. Olmadı bir AMD alır mutluluklar dileriz.

Mecburiyetten satin aldim zaten kendi parasinin iki katini cikarti bilgi sayar ama ileri donuk bir beklentim pek yok bu makineden oneriniz varsa tasarim ve grafik alanlarinda kullanicagim bir leptop onerin arkadaslar

Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.

CivanDemir CivanDemir Merhaba Dünya Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Teknisyen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** D**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 330 / 389
  • Ticaret 14, (%100)

byemirbyorder adlı üyeden alıntı

Aslinda surekli bir agirlik soz konusu yukarida yazdigim ozellikleri kaldiricak leptop oneriniz varsa sevinirim

Ek Olarak:

Mecburiyetten satin aldim zaten kendi parasinin iki katini cikarti bilgi sayar ama ileri donuk bir beklentim pek yok bu makineden oneriniz varsa tasarim ve grafik alanlarinda kullanicagim bir leptop onerin arkadaslar

Al kardeşim bu bilgisayar alayına gider. Bu pc'i al + 120gb bir ssd tak canavar kesilir.

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-x550jk-xo012d-i5-4200h-4gb-500gb-2gb-dos-P75607192?cid=604001&gclid=CjwKEAjwv8iwBRC35-_e8aPqwCESJAB8khP9tviUZ_86ojR2FF2jr7kcuHlnAJxjcrjsofVqBuz_yRoC4hjw_wcB

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al