lostyazilim
tr.link

Bu Nasıl Çözülür?

8 Mesajlar 1.150 Okunma
lstbozum
tr.link

FurkanEmirce FurkanEmirce Eski adı: Ledmaster Kullanıcı
  • Üyelik 11.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad F** E**
  • Mesajlar 278
  • Beğeniler 221 / 190
  • Ticaret 13, (%100)
Merhaba arkadaşlar moxvi.com adlı sitemi açtım 3 gün oldu, fakat googleye moxvi yazınca mavi sitesi çıkıyor benim siteme gereksiz muamelesi yapılıyor. :D Bu ilerleyen günlerde kendiliğinden düzelirmi acaba ? nasıl çözülücek bu durum?

wmaraci
reklam

ececan ececan WM Aracı Telefon Onaysız
  • Üyelik 11.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek hesap kullanılmayacaktır. lütf
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 43 / 52
  • Ticaret 9, (%100)
Kendiliğinden düzelir. Siz içerik girmeye devam edin. 3 günde hiçbir şey netleşmez. 1 aya kadar da uzayabilir düzene girmesi.

1 aydan sonra alan adınızı yazdığınızde ilk sırada çıkarsınız %90. Neden %100 değil derseniz, bunun sebebi de aynı alan adında sizden daha başarılı farklı uzantılı (org, net) siteler olabilecek olmasıdır. Her şeye rağmen farklı bir isimde olup sizin önünüzde de çıkabilirler tabi bu kadar detaya girmek istemedim. Büyük olasılıklar bunlar.

Cangurcam Cangurcam Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 201
  • Beğeniler 48 / 38
  • Ticaret 27, (%100)
Şuan moxvi kelimesinde googleda yer almıyorsunuz durum bundan kaynaklanıyor. Sitenizi google'a ekleyin e özgün içerik girmeye başlayın.

• Üyelik 11.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad F** E**
  • Mesajlar 278
  • Beğeniler 221 / 190
  • Ticaret 13, (%100)

ececan adlı üyeden alıntı

Kendiliğinden düzelir. Siz içerik girmeye devam edin. 3 günde hiçbir şey netleşmez. 1 aya kadar da uzayabilir düzene girmesi.

1 aydan sonra alan adınızı yazdığınızde ilk sırada çıkarsınız %90. Neden %100 değil derseniz, bunun sebebi de aynı alan adında sizden daha başarılı farklı uzantılı (org, net) siteler olabilecek olmasıdır. Her şeye rağmen farklı bir isimde olup sizin önünüzde de çıkabilirler tabi bu kadar detaya girmek istemedim. Büyük olasılıklar bunlar.

Teşekkürler hocam cevap için, yani benim sitenin adını yazınca ilk sayfada çıkıyor fakat ondan önce Google sizin için mavi olarak değiştirdi diyor. Benim siteyi Bunumu demek istediniz "moxvi" olarak gösreiyor.

wmaraci
wmaraci

ececan ececan WM Aracı Telefon Onaysız
  • Üyelik 11.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek hesap kullanılmayacaktır. lütf
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 43 / 52
  • Ticaret 9, (%100)

Ledmaster adlı üyeden alıntı

Teşekkürler hocam cevap için, yani benim sitenin adını yazınca ilk sayfada çıkıyor fakat ondan önce Google sizin için mavi olarak değiştirdi diyor. Benim siteyi Bunumu demek istediniz "moxvi" olarak gösreiyor.

Evet, bahsettiğim gibi durum. Bu da bundan kaynaklanmakta. Sabır gerek. ;)

• Üyelik 11.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad F** E**
  • Mesajlar 278
  • Beğeniler 221 / 190
  • Ticaret 13, (%100)

Cangurcam adlı üyeden alıntı

Şuan moxvi kelimesinde googleda yer almıyorsunuz durum bundan kaynaklanıyor. Sitenizi google'a ekleyin e özgün içerik girmeye başlayın.

Teşekkürler cevap için. Googlede ekledim hocam, webmaster tools falanda kullanıyorm yazılarım indexleniyor. Özgün içerikler giriyrum tabi fakat daha 3 gün oldu 9-10 tane falan yazı var. Sanırım ilerleyen günlerde düzelir ozaman.

Cangurcam Cangurcam Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 201
  • Beğeniler 48 / 38
  • Ticaret 27, (%100)

Ledmaster adlı üyeden alıntı

Teşekkürler cevap için. Googlede ekledim hocam, webmaster tools falanda kullanıyorm yazılarım indexleniyor. Özgün içerikler giriyrum tabi fakat daha 3 gün oldu 9-10 tane falan yazı var. Sanırım ilerleyen günlerde düzelir ozaman.

Aynen düzelir :) zaten siteye gelecek olan ziyaretçi moxvi yazıp gelmeyecek :) Örneğin android ile ilgili bir konuyu görüp gelecek şuan için pek önemli değil bence site isminin googleda yükselmesi :)
FurkanEmirce

kişi bu mesajı beğendi.

BKD BKD WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 548
  • Beğeniler 30 / 130
  • Ticaret 11, (%100)
Sitenin otorite kazanmasıyla ilgili bir şey. Yazı ekledikçe, backlink kazandıkça ve insanlar sitene girdikçe otorite kazanacaksın.
FurkanEmirce

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al