hmzbrbr
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
sosyal medya satışı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Öncelikle ben bir yemek sitesi actim sayilir henuz tamamlanmadi, yemek tarifleri olacak, bu siteyi acmadaki tek hedefim reklam almaktı. Yemek siteme saglam bir seo ile ilk sayfaya taşırsam gunluk en fazla kac hit gelir, Google adsens ile kazancim ne kadar olur?
Birde ben eticaret sitesi kurmak istiyorum. Daha cok bayan ayakkabi, taki satan bir site. Boyle bir ise girmek icin ne kadar sermaye gerekiyor ve ucuza esya hangi sitelerden getirebilirim.
Yardımlarınız icin tesekkurler :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Hocam hiçbir seo çalışması sitenizi ilk sıraya çıkarmada tam olarak etkili olmaz. Biraz zaman ve emek harcamak lazım. E-ticaret kurarken herşeyi geride bırakın vergiler zaten adamı direk soğutuyor :) İyi bir sermaye olmadan bu sektöre girmemenizi tavsiye ederim.
hmzbrbr
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
sosyal medya satışı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Peki hocam sizce nasil bir site kurmaliyim, satistan ziyade kolayca kurup reklam alabilcegim bir site? Yemek tarif sitesi uygunmudur? Twitter takipci satisi yapmak uygun mu sizce ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
66, (%100)
bu şekilde 1 ay sonunda reklam alanı başına 400-500 tl kazandırma yontemlerini iceren e kitabim var hocam pm atarsaniz goruşelim. ayda 2-3 bin tl reklam geliri elde edebilirsiniz kisa surede
Weyso
Seslendirme
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
V** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam güncel gündemi takip edin yemek programlarını takip edin öyle seo kitap bilmem ne boş dava . ona bakarsan seo için reklam vermen gerekiyor reklam için ücret ödemek yani kendini yorma
her işin başı para bilginiz varsa ücretsiz birşeyler yapın güncel gündem sizin için en iyisidir.
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhaba;
Gündemdeki etkili ve hit çekebilecek konularla beraber ziyaretçilerinizle iletişiminizi sıkı tutup,sitenizin altyapısını kuvvetlendirmeye yönelik çalışmalar yaparsanız çok güzel sonuçlar alabilirsiniz.
Saygılarımla