lostyazilim
tr.link

Bu proje tutarmı

10 Mesajlar 1.299 Okunma
lstbozum
tr.link

Lokasyon123 Lokasyon123 İNTERAKTİF YAZILIM 80 TL Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 2883
  • Beğeniler 363 / 319
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba hocalarım aklima bir proje geldi webmasterlar için sosyal ağ ama facebook twtr benzeri değil forum alt yapısını kullanmayacagım facebook gibi duvar sistemi olacak kullanicilar hem mesajlaşabilecek hem içerik paylaşa bilecek hem de burası gibi haber yada konu paylaşabilecek şuan aklimda bir adet yazilim var ve web sitelerinin birisinde satılıyor alınırmı

Tutarmı hızlıca gelişirmi

Yazilimi alarak ortak olmak isteyen arkadaslar PM gondersin tek olmuyor ortak gerekli insana bu yazilimi değiştirip biraz daha farklı hale getirecegim

https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
wmaraci
reklam

Dijiseo Dijiseo Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Copywriter
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad İ** B**
  • Mesajlar 1159
  • Beğeniler 394 / 299
  • Ticaret 17, (%94)
bulgay hocamın yürüttüğü zaten böyle bir sosyal ağ var hocam.

http://wmsosyal.net
bulgay

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 11.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 2883
  • Beğeniler 363 / 319
  • Ticaret 2, (%100)

Dijiseo adlı üyeden alıntı

bulgay hocamın yürüttüğü zaten böyle bir sosyal ağ var hocam.

http://wmsosyal.net

Hocam wonder scripti ile yapilmis şimdiki halini bilmiyorum ama benim yapacagim olay buna benzemeyecek yani aynisi olmayacak yazilim değişikliği falan olacak ve facebook scripti gibi olmayacak foruma benzerlik gösterecek

https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html

bulgay bulgay Turkcem.net Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğretmen / Yazar
  • Konum Van
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1465
  • Beğeniler 486 / 347
  • Ticaret 77, (%100)

Lokasyon123 adlı üyeden alıntı

Hocam wonder scripti ile yapilmis şimdiki halini bilmiyorum ama benim yapacagim olay buna benzemeyecek yani aynisi olmayacak yazilim değişikliği falan olacak ve facebook scripti gibi olmayacak foruma benzerlik gösterecek

halihazırda böyle bir site var zaten hocam. WMsosyal.net. Maalesef webmasterlar fazla ilgili değil. Açıkçası büyük hayallerle girdim bu işe. Ancak beklediğim ilgiyi görmüyor. Webmaster arkadaşlardan üye olan birçok arkadaşımız var ancak yoğun bir paylaşım olmuyor maalesef. Sitede ortalama kalma süresi 10 dakika ancak ancak çoğu kişi üye olmadan dolaşıyor sitede. Yani pek tavsiye etmiyorum. Şimdi diyeceksiniz rakip istemiyorsunz onun için mi böyle konuşuyorsunuz diye. Aksine, özgün ve kopyacı olmayacak olan her türlü proje desteklenmelidir. Siz de yok illa bu işe gireceğim derseniz gereken yardımı yaparım size. Ancak birkaç ay sonra sıkılırsanız ve gereken ilgiyi görmezseniz yazık olur projenize. Webmasterlar forumlardan kopamıyor maalesef.
SizinWeb 60423

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 11.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 2883
  • Beğeniler 363 / 319
  • Ticaret 2, (%100)
@bulgay saolun hocam anladim söylemek istediklerinizi amacim zaten size rakip olmak değil siz farklı bir alanda gidiyorsunuz yani benim amacim *** gibi burasi gobi bir platform kurmak isterseniz projemi almak istediğim script dizede yardim edebilir 2 adet projen var ayni script ile kuracagim ses getirecektir 120 TL değerindedir script ortak olarak alınabilir isterseniz tabiki scripti inceleyebilirsiniz isterseniz ve düşünürseniz PM gönderebilirsiniz

bulgay bulgay Turkcem.net Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğretmen / Yazar
  • Konum Van
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1465
  • Beğeniler 486 / 347
  • Ticaret 77, (%100)

Lokasyon123 adlı üyeden alıntı

@bulgay saolun hocam anladim söylemek istediklerinizi amacim zaten size rakip olmak değil siz farklı bir alanda gidiyorsunuz yani benim amacim *** gibi burasi gobi bir platform kurmak isterseniz projemi almak istediğim script dizede yardim edebilir 2 adet projen var ayni script ile kuracagim ses getirecektir 120 TL değerindedir script ortak olarak alınabilir isterseniz tabiki scripti inceleyebilirsiniz isterseniz ve düşünürseniz PM gönderebilirsiniz

Anladım hocam. Bu konuda birbirimize yardımcı ve destek olabiliriz pekala. WMsosyal.net'te ticaret ve sosyalleşmeyi birleştirmeye çalışıyoruz. Bu şuanda biraz zor biliyorum ancak hedefimiz o. Bize katkı sağlayabileceğiniz bir konu olursa her zaman önerilerinize açığım. Benim de yapabileceğim bir şey olursa mutlaka size yardım etmek isterim. Script konusunda da demo gibi bir şey varsa pm ile iletebilirsiniz bana. Şuanki sistemimizden memnunum ancak ileriki dönemlerde daha özgün sistemlere ihtiyaç olabilir tabi.

Rastena Rastena WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad F** O**
  • Mesajlar 3775
  • Beğeniler 836 / 1380
  • Ticaret 190, (%100)
wmsosyal.net :)
bulgay

kişi bu mesajı beğendi.

prestij

• Üyelik 11.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 2883
  • Beğeniler 363 / 319
  • Ticaret 2, (%100)
Evet hocam bulgay hocamlada konuyu paylaştım ama yapı aynı olacak tabiki script ve olaylar farklı olacak bu da siteyi + bir değer katacak misal yeni nesil *** gibi dusunebilirsiniz

Samurai Samurai Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Php Yazılımcısı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 354
  • Beğeniler 84 / 86
  • Ticaret 13, (%92)
Ben daha facebook,twitter,instagram dahi neredeyse kullanmıyorum. Sosyal mecra olarak webmaster forumları bir de armut kullanıyorum.

Bence daha değişik projeler üretmelisin. Yok inle bu işe gireceğim diyorsan çok ciddi bütçe ile girmen lazım.

• Üyelik 11.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 2883
  • Beğeniler 363 / 319
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam ben büyük bir mecra olsun istemiyorum amacim facebookla twiterla yarismak değil benim standartlarım wmaracı ve ***.net buraları geçmek ya da onlar kadar büyük olabilmek

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al