lostyazilim
tr.link

Bu Sitenin Ederi Ne Kadardır? Görüşlerinizi Bekliyorum

4 Mesajlar 651 Okunma
acebozum
tr.link

Nimuze Nimuze WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Resepsiyonist
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 151
  • Beğeniler 5 / 23
  • Ticaret 5, (%100)
Herkese merhaba, öğrenmek istediğim bir şey var. Fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Web site alışveriş bölümünü sık sık ziyaret ediyorum. Günlük 20-30 hit ve Adsense pini almamış sitelere dahi 500 ile 1000 tl fiyat çektiklerini görüyorum.
Ben de farklı alana yöneleceğim için sitemi satışa çıkardım. 3000 tl fiyat çektim. Son 3 aylık Analutics ve Adsense verilerini aşağıda paylaşıyorum. Öğrenmek istediğim, size göre sitenin ederi ne kadar? Şimdiden teşekkürler

Analytics Temmuz

Analytics Ağustos
Analytics Eylül

Adsense Temmuz
Adsense Ağustos
Adsense Eylül

googleasistan
webimgo

eneso68 eneso68 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2019
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 41
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Turkce icerik sanirim hocam fazla fiyat cekmissiniz sitenin 1 aylik geliri 100 tl farz edin 10 ile carpimi site fiyatini verir ortalama kendi buldugum bi hesap degildir genel yapilan budur

manav manav WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 156
  • Beğeniler 43 / 22
  • Ticaret 0, (%0)
Son gelirine göre maliyetini 46 ayda çıkartan bir yatırım.

Nimuze Nimuze WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Resepsiyonist
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 151
  • Beğeniler 5 / 23
  • Ticaret 5, (%100)
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Fakat sadece Adsense geliri ile mi düşünmek lazım. Airbnb 85 tl ödeme aldım. 5 kişi affiliate linkimden üye oldu diğerleri işlemleri tamamlayınca 85*5 alacağım. ve bu devam edecek. Ayrıca bir çok yerden satış ortaklığı yapma imkanı var. Tanıtım yazısı, backlink, banner reklam alımı vs ile de para kazanılıyor. Bu dahil edilmiyor mu?
Ayrıca 39 dolar değerinde pro tema var, 95 yazı var. Hepsi özgün çoğu 1000 kelime en kısa yazı 650 kelime....

Makaleleri 100 kelimesi 1,5 tl den yazdırılacak olursa sadece makale ücretleri 1500 tl nin üzerinde tutuyor. Bütün bunlar dikkate alınması gerekmiyor mu?

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al