-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Makale Editör
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
11, (%55)
Merhaba arkadaşlar iyi günler dilerim hepinize.Ben ilk başta blog açarak daha sonrada normal bir site açarak makale satışı yapmayı planlıyorum.Kendim zaten web tasarımcıyım.Ancak ilk başta ne olur ne olmaz diye blog tarzı açıcagım.
Sizlere sorum ise şöyle;Ben site açacağım ancak sitede her hangi bir satış olmayacak sadece reklamlar nasıl işliyor o tarz bilgiler olacak.İletişim bilgiler vb. şeyler olacak.Ne tür yazılar yazıldığını ne tür satışlar yapıldığını belirtme açısından açacagım.Bu site vergi sistemine girer mi yoksa bir şey olmaz mı ? Bu konuda bana yardım edecek birileri varsa çok sevinirim efendim.İyi günler dilerim hepinize iyi forumlar..
yazar21
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
site editörü
-
-
Ad Soyad
H** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%60)
Hocam satışlar havale yöntemi ile olacak ise bir şey olmaz forumda da bir çok örneğini görebilirsiniz. Kafanız rahat olsun AURICA BİR ÇOK KİŞİSEL BLOGDA hizmetlerim adı altında yüzlerce liralık tanıtım yazıları vb şeyler satılıyor :9
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Makale Editör
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
11, (%55)
Hadi ya anladım hocam.Aynen öyle sadece iletişim bilgilerim yer alacak telefon ve mail adresim..Fiyatlar gibi bir çok konu olacak içerisinde.Ancak iban numarası yada hesap no içerisinde yazmayacak..Mail olarakişlerde anlaştıgımızda eft havale yapılacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
maliyenin bir ton işi var sizle blog yazarlarıyla uğraşacağını pek sanmıyorum ama sürekli para girişi çıkışı olan bir banka hesabını tabi bu konudan ayrı tutuyorum o dikkat çekebilir maliyenin gözünde
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Makale Editör
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
11, (%55)
Ya arkadaşlar hepinize teşekkür ederim yorumlarınızdan dolayı.Ancak ben vergi kaçırmak gibi bir planım yok..Büyürsem neden vergi vermeyim.Fakat şuanda ne kadar kazanıyoruz da vergi vereyim zaten ? Ama büyürsem böyle ayda 2 3 bin tl gibi rakamlara ulaşırsam tabii ki sanal şirket tarzında birşeyler yapmayı düşünüyorum.Ama şimdi öyle ayda 600 700 tl gibi bir rakamla vergi nasıl vereyim zaten.Tek sorunum site açarsam e-ticaret bölümüne girermi ? site üzerinden satış yapmayacam zaten.